Kort om utbildningen
Egen takt
15 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-27 - Distans
Onlineutbildning
Distans

Kursbeskrivning

I stora såväl som mindre byggprojekt ritas komplexa tekniska system in, vilket kräver samordning av installationerna. En framgångsrik installationssamordnare besitter en bred kunskap om alla typer av installationer som kan förekomma i en byggnad. Utöver detta krävs kunskap om hur man på bästa sätt leder arbetet för alla installatörer på plats. Installationssamordnaren är en nyckelperson för att minimera missförstånd, kunna leverera på utsatt tid, lösa tekniska utmaningar som uppkommer under projektets gång samt hålla budget. Allt detta lär du dig i denna distansutbildning som du läser i egen takt under cirka 6 veckor. 

Mål

Du får lära dig att bli en skicklig Installationssamordnare. Det innebär att du får kompetens för att upphandla och leda drift och underhåll av installationsanläggningar, samt att leda, medverka och styra den samordningen som krävs för att nå definierade syften och mål.

Innehåll

Du får kunskaper i de vanligaste installationssystemen (rör, vent, styr, sprinkler, el, tele, säkerhet) och hur praktisk samordning och montageplanering i konstruktionsprocessen går till:
-Kunskaper om de vanligaste installationssystemen
-Praktisk samordning
-Montageplanering i konstruktionsprocessen
-Metodik för att effektivisera samordningen
-Entreprenad och kontraktsrätt
-Tolka avtal och handlingar
-Förhandlingsteknik
-Projektavslut

Målgrupp

Projektledare/Tekniker eller andra befattningar med motsvarande kunskaper.

Förkunskaper

Erfarenhet av projektledning eller arbete i projekt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Installationssamordnare - Distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Teknikgången 6
61138 Nyköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Installationssamordnare - Distans!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Installationssamordnare - Distans från INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter, fyll i dina uppgifter: