Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
14 dagar
54 000 SEK exkl. moms
   
Nyköping
Svenska

Kursbeskrivning

Proejektledarutbildning

Diplomerad projektledare inom elteknik

Elteknikbranschen har utvecklats mycket de senaste åren. Elsystemen blir mer och mer komplexa. Det ställs högre krav på helhetstänkande med skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter. Dagens projektledare behöver vara tränade i att planera, strukturera, styra och leda projekt med många personer och resurser inblandade.

En framgångsrik projektledare har en gedigen verktygslåda med processer och metoder som, i kombination med projektledarens personliga ledaregenskaper, utgör de grundläggande förutsättningarna för framgångsrika projekt.

Lär dig leda stora projekt

EUUs utbildning Diplomerad projektledare ger dig omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom elteknikområdet. Du kommer få med dig en gedigen verktygslåda som är direkt användbar i din dagliga verksamhet

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig:

som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett elteknikföretag och har - eller kommer att ha - en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper:

Kunskap om elteknikbranschen, ingenjörsutbildning inom el- eller teleteknik alternativt lång praktisk erfarenhet inom elyrket.

Kursinnehåll

Utbildningen bygger på elteknikföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I utbildningsprogrammet (se på webben; euu.se) finns en beskrivning av de 6 olika utbildningsblocken och vad de innehåller.

  • -Entreprenad- och projektstyrning
  • -Entreprenadhandlingars struktur
  • -Entreprenadjuridik med praktiska exempel
  • -Arbetsmiljö
  • -Projektledning i praktiken
  • -Projektets ekonomi
  • -Tillämpning

Under kursen genomförs ett omfattande "projektspel" där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Teknikgången 6
61138 Nyköping

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad projektledare från INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad projektledare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar