Diplomerad projektledare

Längd
14 dagar
Språk
Svenska
Längd
14 dagar
Språk
Svenska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Energisnåla och miljövänliga system som garanterar lång hållbarhet, skräddarsydda systemlösningar, komplexa installationer och förmågan till helhetstänk är några av kraven som ställs på installationsbranschen. En vass projektledare kan hantera dessa nya krav. Efter vår kurs Diplomerad projektledare har du en gedigen kunskap om processer och metoder som ger dig de bästa förutsättningarna för driva projekt framgångsrikt.

Mål

Du får omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom installationsområdet. Du får med dig en gedigen verktygslåda som du kan börja använda direkt i din dagliga verksamhet.

Innehåll

Utbildningen bygger på installationsföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I kursinformationen finns en beskrivning av de sex olika utbildningsblocken och vad de innehåller.
-Entreprenad- och projektstyrning
-Entreprenadhandlingars struktur
-Entreprenadjuridik med praktiska exempel
-Arbetsmiljö
-Projektledning i praktiken
-Projektets ekonomi
-Tillämpning

Under kursen gör vi ett omfattande ”projektspel” där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Målgrupp

Denna utbildning är till för dig som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett installationsföretag och har, eller kommer att ha, en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper

För att gå den här kursen så behöver du kunskap om installationsbranschen, ingenjörsutbildning inom något installationsområde eller lång praktisk erfarenhet inom området.

Video

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter
Teknikgången 6
61138 Nyköping

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...

Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Highlights