Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
14 dagar
60 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-07 - Nyköping
Öppen utbildning
   
Nyköping
Svenska

Kursbeskrivning

Energisnåla och miljövänliga system som garanterar lång hållbarhet, skräddarsydda systemlösningar, komplexa installationer och förmågan till helhetstänk är några av kraven som ställs på installationsbranschen. En vass projektledare kan hantera dessa nya krav. Efter vår kurs Diplomerad projektledare har du en gedigen kunskap om processer och metoder som ger dig de bästa förutsättningarna för driva projekt framgångsrikt.

Mål

Du får omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom installationsområdet. Du får med dig en gedigen verktygslåda som du kan börja använda direkt i din dagliga verksamhet.

Innehåll

Utbildningen bygger på installationsföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I kursinformationen finns en beskrivning av de sex olika utbildningsblocken och vad de innehåller.
-Entreprenad- och projektstyrning
-Entreprenadhandlingars struktur
-Entreprenadjuridik med praktiska exempel
-Arbetsmiljö
-Projektledning i praktiken
-Projektets ekonomi
-Tillämpning

Under kursen gör vi ett omfattande ”projektspel” där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna utbildning är till för dig som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett installationsföretag och har, eller kommer att ha, en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper

För att gå den här kursen så behöver du kunskap om installationsbranschen, ingenjörsutbildning inom något installationsområde eller lång praktisk erfarenhet inom området.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Teknikgången 6
61138 Nyköping

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad projektledare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad projektledare från INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar