Hållbarhetsdriven kommunikation B2C

IHM Korta YH, Distans
Längd
16 veckor
Längd
16 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

IHM Korta YH

Hållbarhetsdriven kommunikation spelar idag en nyckelroll i att forma ett varumärkes image och attrahera kunder. Genom utbildningen kommer du tränas i hur hållbarhetsdrivet arbete och kommunikation kan stärka företagets marknadsposition och potential att gynna ett långsiktigt och hållbart näringsliv.

I dagens värld står hållbarhet i centrum för konsumenternas medvetenhet och beslut. För att vara framgångsrik behöver du en kommunikationsstrategi som inte bara engagerar din målgrupp, utan också visar upp ditt engagemang för hållbarhet. Vår utbildning i Hållbarhetsdriven kommunikation B2C ger dig verktygen och insikterna för att navigera i denna dynamiska och växande marknad.

Hållbarhetsdrivet arbete och kommunikation kan ske ur socialt, ekonomiskt, miljömässigt och kulturellt perspektiv. För att navigera sig i detta landskap krävs metodik för att skapa genuinitet och trovärdighet i organisationens hållbarhetsarbete.

Utbildningen är digitalt baserad och sker på distans vilket gör det möjligt att studera var du än bor eller befinner dig.

Kursinnehåll

KURSER

Hållbart företagande i kommunikativt perspektiv

Operativ & strategisk hållbarhetskommunikation

KURSUPPLÄGG

Flexibelt upplägg 

  • Förinspelade teorilektioner
  • Digitala workshops och handledning med lärare
  • Interaktion och dialog med andra deltagare
  • Handledning av lärare
  • Instuderingsfrågor, övningar och reflektionsuppgifter
  • Fördjupningsmaterial
  • Quiz för att testa dina kunskaper
  • Möjlighet till individuell studietakt

Examinationer sker på distans för respektive delkurs. 

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

  • Grundläggande behörighet: lägst godkänt betyg i minst 2 250 gymnasiepoäng inklusive kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande.
  • Minst 18 månaders yrkeserfarenhet på heltid inom arbete med marknadsföring, kommunikation eller motsvarande. Deltid omräknas till heltid.

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

  • Gymnasiebetyg
  • Tydlig beskrivning av din yrkeserfarenhet som motsvarar kraven - fyll i och bifoga: Bilaga Yrkeserfarenhet finns på ihm.se.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbarhetsdriven kommunikation B2C, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IHM Korta YH
Fabriksgatan 25
41250

Hitta din korta YH utbildning på IHM Yrkeshögskola!

När du läser en kort YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma...

Läs mer om IHM Korta YH och visa alla utbildningar.

Highlights