Datadriven innehållsstrategi

IHM Korta YH, Distans
Längd
10 veckor
Längd
10 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

IHM Korta YH

Skapa framgångsrika kommunikationsstrategier och leverera relevant, datadrivet innehåll med vår utbildning Datadriven innehållsstrategi. Vidga din kompetens inom kommunikation, marknadskommunikation och innehållsskapande med kompetens inom data, digitalt beteende och datadriven innehållsstrategi.

I dagens konkurrensutsatta digitala landskap är det viktigt att kunna leverera relevant och engagerande innehåll till rätt publik vid rätt tidpunkt. För att nå och engagera din målgrupp behöver du mer än bara en kreativ idé. Genom att använda datadriven analys och strategi kan du ta din kommunikation till nästa nivå och skapa mer effektiva kampanjer och strategier. Innehållstrategi baserad på insikter från data skapar möjligheter för framgångsrika kommunikationsresultat.

Vår utbildning Datadriven innehållsstrategi är skapad speciellt för yrkesverksamma inom kommunikation, marknadskommunikation och innehållsskapande som vill utveckla sina kunskaper och färdigheter inom området. Genom att kombinera datadrivna möjligheter med datadrivna kommunikationsstrategier kommer du att lära dig att skapa effektiva innehållsstrategier.

Utbildningen är digitalt baserad och sker på distans vilket gör det möjligt att studera var du än bor eller befinner dig.

Så ansöker du

  • Grundläggande behörighet:lägst godkänt betyg i minst 2 250 gymnasiepoäng inklusive kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande.
  • Minst två års yrkeserfarenhet på heltid (deltid omräknas till heltid) inom kommunikation, marknadskommunikation och/eller innehållsskapande (kreativt, design, produktion, etc).

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

  • Gymnasiebetyg
  • Tydlig beskrivning av din yrkeserfarenhet som motsvarar kraven - fyll i och bifoga: BilagaYrkeserfarenhet finns på ihm.se.

Investering

Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Kostnad för litteratur tillkommer.

Examen, diplom m.m.

Genom denna utbildning får du en plattform för att professionellt kunna använda digitala kanaler och olika datapunkter för att forma kommunikation och innehållsproduktion på ett datadrivet sätt.

Utbildningen ger dig kompetens för att bedriva datadriven innehållsstrategi inom digitala kanaler för att utveckla en effektivare intern och extern kommunikation.

Efter utbildningen kan du planera och producera innehåll och kommunikation ur ett datadrivet perspektiv.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Datadriven innehållsstrategi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IHM Korta YH
Fabriksgatan 25
41250

Hitta din korta YH utbildning på IHM Yrkeshögskola!

När du läser en kort YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma...

Läs mer om IHM Korta YH och visa alla utbildningar.

Highlights