Visa utbildning.se som: Mobil

Instudering inför certifiering till tribologitekniker

Idhammar
Kort om utbildningen
2 dagar
Stockholm

Kursbeskrivning

Efter de tre grundkurserna, Tribologi och smörjteknik del 1, 2 och 3, finns möjlighet att gå vidare till certifiering. Det är Gurami Utveckling AB i samarbete med Tribologigruppen som genomför tentamen den 14 september och utfärdar certifikaten efter godkänd tentamen. Idhammar erbjuder två instuderingsdagar i anslutning till tentamen för att öka deltagarnas chanser att klara tentamen och examineras till certifierad tribologitekniker. 

Anmälan till tentamen sker direkt till Guarami Utveckling AB genom att skicka in det här formuläret. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Instudering inför certifiering till tribologitekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Instudering inför certifiering till tribologitekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Instudering inför certifiering till tribologitekniker från Idhammar , fyll i dina uppgifter: