AI-DAGEN

Hjärtum Utbildning, i Stockholm
Längd
1 dag
Pris
5 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
5 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 5 980 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AI Artificiell Intelligens utbildning kurs

Lyssna till fyra olika specialister på AI

AI-DAGEN den 19 sep ger en helhetsbild över hur du kan och får använda AI i ditt arbete. Konferensen inleds med att ge bakgrunden och även historiken bakom artificiell intelligens. Varför är AI så stort just nu? Vad är egentligen machine learning?

Därefter går vi vidare och visar hur du kan använda AI-verktyg praktiskt i ditt arbete. Vi demonstrerar ChatGPT, ChatGPTPrivate, Microsoft Copilot m fl. Innan 19 sep har det sannolikt kommit ännu fler verktyg och vi tar upp något av de senaste.

AI-DAGEN kommer att visa dig hur du kan nyttja AI för att både förenkla och effektivisera arbetsuppgifter. Du kommer att se hur AI kan formulera texter, ordna mejlen i Outlook, skapa blogginlägg, marknadsföringsmaterial, översättningar mm. Vi visar hur du kan planera din tid och bli mer produktiv på jobbet.

Känner du till AI Act?

EU har beslutat om en ny förordning som ska reglera användningen av AI. Konferensen tar upp detta mycket viktiga ämne, som alla som använder AI på jobbet behöver känna till. Du lär dig om möjligheterna och riskerna med att använda AI-genererat material och vem som egentligen äger det som skapas. Hur får det spridas och hur kommer GDPR in i bilden? Svaren får du under AI-DAGEN den 19 sep.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Varför välja Hjärtum Utbildning?

Kursledare med branschexpertis

Centralt läge

Eftertraktad utbildning

Målgrupp

Till vem vänder sig konferensen?

AI-DAGEN vänder sig till alla som är intresserade av att förstå vad AI är och fungerar. Du vill lära dig hur du kan använda AI i arbetet och vilka regler som gäller för skapat material och hur det får spridas. 

Kursinnehåll

Välkommen att lyssna till fyra olika AI-experter

  • Digitala strategen Bo Valpeters ger dig grunden för vad AI är och hur allt började. Han går igenom och förklarar vad generativ AI är och hur det praktiskt kan användas. Du får en grundlig visning av AI-verktyget ChatGPT, en inblick i PrivateGPT m fl. Bo kastar även en blick på framtidens AI.
  • Dagen fortsätter tillsammans med Microsoft-experten Annika Thörnlund. Microsofts AI kallas Copilot och vi visar hur den fungerar i Word, Outlook, PowerPoint, Excel, Business Chatt och Teams. Annika kommer att visa hur du skapar texter, sammanfattningar, gör översättningar, dataanalyser, visualiseringar mm.
  • Advokat Anna Öster förklarar vad nya AI-förordningen (eller AI Act) kommer att innebära. Klart är att lagen kommer att reglera AI-användningen i arbetet. Det här är en viktig del av AI, som du behöver ha kunskaper om för att använda AI-genererat material på rätt sätt.
  • Pricken över i levereras av vår effektivitetsexpert Petra Brask. AI kan hjälpa dig att bli mer effektiv och produktiv i ditt arbete. Du får insikter om hur du kan använda artificiell intelligens för att avlasta dig i arbetsvardagen. Petra visar hur du kan tidsplanera , kommunicera, samarbeta och coacha med hjälp av AI.

Upplägg

Lyssna, fråga och lär dig om AI

AI-DAGEN är som en buffé av AI-kunskap. Du får ta del av hela fyra föreläsares erfarenheter och kunskaper om artificiell intelligens. Varje föreläsare är expert inom sitt område, så passa på att ställa frågor om hur just du kan använda AI i ditt arbete.

Investering

Deltagaravgiften är 5.980 kr exkl moms. Fika, lunch och kursmaterial ingår.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI-DAGEN, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Hjärtum Utbildning
Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 25 års erfarenhet av utbildning och erbjuder utbildningar inom ledarskap, kundservice, ekonomi, Excel, mm. Våra professionella utbildare och föreläsare genomför utbildningar som utvecklar både kompetens och engagemang.  Förutom våra öppna utbildningar tar vi även fram anpassade utbildningar,...

Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights