AI på jobbet

Kunskapsgruppen, Distans
Längd
0,5 dagar
Pris
3 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
0,5 dagar
Pris
3 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 3 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Kom igång med AI på jobbet!

Under den här halvdagskursen kommer du att få lära dig hur du kan använda de vanligaste AI-verktygen i din vardag för att effektivisera och höja kvaliteten på ditt arbete.

Du behöver inte ha några förkunskaper sedan tidigare, men efter de här timmarna kommer du att kunna använda AI till en massa arbetsuppgifter och dessutom ha fått inspiration och förståelse för hur du kan använda AI till ännu fler i framtiden.

Under kursen kommer du att få både en detaljerad genomgång av hur du kan använda det vanligaste AI-verktyget i dagsläget, Chat GPT, men även få en inblick i andra verktyg som kan ge dig inspiration till hur din organisation kan använda AI i er verksamhet.

------------------------------------

4 anledningar att gå den här kursen

Spara tid: Rätt använt kan AI spara enormt mycket tid. Användningsområdet är stort, så vare sig det handlar om att skriva text eller arbeta i Excel eller andra program så kan AI hjälpa dig att effektivisera arbetet.

Spara pengar: Förutom att tid är pengar kan AI till exempel användas för att du gratis ska kunna få sådant du annars betalar för. Bilder till exempel.

Högre kvalitet: Med AI kommer du att ha en hjälpreda som håller koll på att ditt arbete håller en hög kvalitet och att du inte har missat någonting.

Du kommer inte att hamna på efterkälken: I en snabbt föränderlig arbetsmiljö är förståelsen och användningen av AI en kritisk färdighet både för individens och organisationens framgång. Att hamna på efterkälken kan snabbt bli ett avstånd som är svårt att komma ifatt.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

14 maj, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

12 juni, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Kunskapsgruppen?

98% rekommenderar

Finns i 28 städer och online

Centralt läge

Kursinnehåll

  • Praktiskt användande av AI-verktyg: Du kommer att själv få arbeta och göra uppgifter i verktygen vi går igenom och såklart ha möjligheten att ställa frågor till kursledaren.
  • Att skriva bra ”promptar”: Prompten är din beställning till AI-verktyget. Hur du skriver dessa kommer att ha betydelse för vad AI -verktyget ger dig för resultat. Här lär du dig hur du kan arbeta med dessa för att få precis dt resultat du vill.
  • Bygga egna chat-bots: Detta är avancerat – men enkelt! Du kan skapa din egen AI-chat som är inställd inför ditt (eller din organisations) sätt att formulera sig eller lägga upp information. På så sätt kommer AI-verktyget att modellera sina resultat efter just dig, så att ditt tonläge går igen i det de resultat den ger dig.
  • AI och Officepaktet: Vi kommer att visa exempel på hur du kan arbeta med AI för att effektivisera ditt arbete i Office-paketet
  • Generera egna bilder: Via bildverktyg som Midjourney kan du skapa egna bilder anpassade till er verksamhet.

Upplägg

Kursinnehåll

  • Vad är AI?
  • Bra att veta om AI
  • Skriva bättre med AI
  • AI som assistent när du ska skriva t.ex. avtal
  • Så här skriver du inlägg till sociala medier
  • AI som jobbcoach
  • Gör en presentation med hjälp av AI
  • Gör diagram och analysera data med hjälp av AI
  • Gör bilder med AI

Gör röster med AI

Tips om andra AI-verktyg att upptäcka på egen hand

Kursledare

DENIZ YILDIZ

Deniz är en föreläsare som med sin pedagogiska förmåga och engagerande undervisningsstil har undervisat och inspirerat studenter och yrkesverksamma på en mängd olika skolor och institutioner.
Ursprungligen är han expert på digital marknadsföring men nu också en spjutspets inom hur man kan tillämpa AI på arbetsplatsen. Deniz är en mycket uppskattad och pedagogisk föreläsare som med stor passion och ödmjukhet gör komplexa saker lättbegripliga och tillgängliga för sina kursdeltagare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI på jobbet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kunskapsgruppen
Göteborg

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...

Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Highlights