Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Företagsanpassad Excelkurs

Excelspecialisten
Kort om utbildningen
Valfritt
16 000 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Företagsanpassad Excelkurs – skräddarsydd för ditt företag 

Med en företagsanpassad Excelkurs får ni en skräddarsydd utbildning anpassad efter era behov och önskemål. Tid, plats och upplägg bestämmer ni! Vi erbjuder en kostnadsfri kompetensinventering utan att ni förbinder er att genomföra en utbildning hos oss.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

En företagsanpassad kurs är det mest kostnadseffektiva när man har flera medarbetare i organisationen som behöver höja kompetensen i Excel. Att kunna skräddarsy kursinnehållet är också perfekt för er som vill kombinera moment från olika kurser och/eller jobba i egna filer eller mot egna datakällor.

Kursinnehåll

Skräddarsytt kursinnehåll

Vi hjälper er att sätta ihop ett kursinnehåll som passar er verksamhet och deltagarnas förkunskaper.

Välj fritt bland vårt utbud av öppna utbildningar i Excel och komplettera med övningar i egna filer.

Kostnadsfri analys av förkunskaper i Excel

Genom att låta kursdeltagarna genomföra en självskattning kan vi kartlägga förkunskaperna i Excel och sätta ihop ett kursinnehåll som passar för er.

Genomförande

Vi genomför utbildningen på det sätt som passar bäst för era behov. Det kan t.ex. vara en lärarledd utbildning med färdiga övningsuppgifter eller en friare workshop med utgångspunkt i era befintliga Excelfiler, koppling mot företagets egna databaser e.t.c.

Hos er eller hos oss?

Vi kommer gärna och håller er Excelutbildning på plats hos er. Vill ni hellre vara hos oss så är ni hjärtligt välkomna till våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

Flera deltagare – ett pris

Priset för våra företagsanpassade Excelutbildningar är alltid detsamma, oavsett antal deltagare.

Ni väljer själva hur många personer som ni vill skall vara med på kursen. För att få ut största möjliga värde av er investering och avsatta tid rekommenderar vi upp till 10 deltagare per kurstillfälle.

Upplägg

Inför utbildningen erbjuder vi en kostnadsfri kompetensinventering där vi tittar på varje kursdeltagares förkunskaper i Excel och rekommenderar ett lämpligt kursinnehåll som passar för gruppen. Kanske passar en mix av grund och fördjupning bäst för er, eller önskar ni en djupdykning i pivottabeller? På en företagsanpassad kurs får era behov styra.

Utbildningen kan ges i valfri Excelversion, i antingen Windowsmiljö eller på Mac. Kursen kan vid behov hållas på engelska.

Tid & plats

Rikstäckande 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Företagsanpassad Excelkurs , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Excelspecialisten

Excelspecialisten

Experter på Excel sedan 1993!

Hos Excelspecialisten hittar du kurser i Excel, VBA och Power BI på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. Välj mellan en skräddarsydd kurs på plats hos ditt företag eller någon av våra öppna utbildningar. Vill du ha hjälp att välja...


Läs mer om Excelspecialisten och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Excelspecialisten

Åvägen 17F
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Företagsanpassad Excelkurs !

Liknande utbildningar