Certifierad Marknadskoordinator

Education Online, Distans
Längd
6-8 weeks
Pris
11 992 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
6-8 weeks
Pris
11 992 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 11 992 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Marknadskoordinator

Marknadskommunikation

Certifierad Marknadskoordinator - Kursprogram

Utbildningen till Certifierad Marknadskoordinator kommer att ge dig grunderna i strategiskt marknadsföringsarbete, kommunikationsstrategier mm.

Under utbildningen får du ett brett perspektiv på de uppgifter som finns för ett företag inom marknadsföring. Du kommer att bli rustad för att planera och administrera olika marknadsföringsuppgifter på ett företags marknadsavdelning så som marknadskoordinator eller marknadsassistent.

Utbildningen behandlar både teoretiska områden så som kommunikationsstrategier, grafisk profil, digitala verktyg, sökmotoroptimering mm, men utbildningen är praktiskt inriktad då du kommer att jobba med olika case där du praktiskt får visa dina kunskaper.

Du kommer under utbildningen att ha kontakt med kursledaren om du stöter på frågor eller problem samt när du får återkoppling på dina inlämningsuppgifter.

Varje delkurs innehåller många olika ämnen som du behöver behärska som marknadskoordinator. I alla delkurser finns det dessutom övningsuppgifter, faktafrågor samt en större inlämningsuppgift. Här nedan hittar du en översiktlig kursplan för de fyra delkurserna.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Kurs 1 - Grunder i marknadsföring

Kurs 2 - Grunder i kommunikation

Kurs 3 - Omvärldsanalys

Kurs 4 - Digital och fysisk kommunikation

Investering

14 990 inkl. moms

Kursledare

Lars Binkemo

Jag som har den här utbildningen heter Lars Binkemo och har erfarenheter från eget företag inom digital marknadsföring och som legitimerad gymnasielärare inom marknadsföring, företagsekonomi och entreprenörskap.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som:

  • Marknadskoordinator
  • Marknadsansvarig
  • Projektledare
  • Marknadsassistent
  • Varumärkeskoordinator

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Marknadskoordinator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights