Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Dataföreningen Kompetens

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 329 recensioner.

Robin
(5)
En verklig syn på hur det bör gå till och hur VIKTIGT saker är. Man blir "skadad" på det bästa sättet. Man tänker verksamhetsutveckling på alla sina arbetsuppgifter nu för tiden. Verkligen en fantastisk kurs!
Maria Nyman
(5)
Nya verktyg, arbetssätt och struktur för att ta sig an frågor kopplade till verksamhetsutveckling. Nya kontakter och många skratt. Skulle gärna velat ha haft mer tid att jobba med Vintergatan och gärna ännu mer om förändringsledning på djupet.
Linda Andersson
(4)
Stort stöd och hjälp i metod och verktygshanteringen och väldigt stimulerande upplevelsebaserade övningar som gjorde att inlärningen blev väldigt effektiv. Kommer att känna mig mer rustad och uppdaterad för fortsatta förändringsinsatser.
Kursdeltagare
(5)
Utbildningen har gett mig insikt o metoder och verktyg. Även en insikt varför vissa saker är på vissa sätt i vår egen verksamhet
Mattias Eriksson, Moelven
(4)
Utbildningen har givit mycket inspiration, mycket verktyg och metod stöd, och möjlighet att testa en del av dessa verktyg. Sen är det fantastiskt hur lärarna kontinuerligt lyssnat på oss deltagare och anpassat/förbättrat!
Kursdeltagare
(5)
Bra med bredden - precis det jag förväntade mig av kursen!
Kate Almkvist, Regeringskansliet
(4)
Det finns flera anledningar till att gå utbildningen: 1. Fräscha upp sina kunskaper 2. Få övergripande kunskaper inom de tre kursområdena informationssäkerhet 3. Bra merit vid jobbansökningar. Bra överblick inom informationssäkerhetsområdet och att knyta kontakter med kollegor
Jörgen Hansen, Kontract
(5)
Det gav mig mer insikt i informationssäkerhet som helhet samt bättre detaljkunskaper på områden som jag normalt inte arbetar med. Mycket bra!
Jan Lundberg, Wasa Kredit
(4)
Gå denna utbildning om du vill få en bred och värdefull kunskap om säkerhetsområdet
Kursdeltagare
(4)
Man lär sig mycket, både av kursinnehållet och av de erfarenheter som andra deltagare delar med sig av. Man får helt nya insikter om både sin egen verksamhet och de kunskaper man besitter.
Jörgen Gahlin, SLL
(4)
Om utbildningen motsvarade förväntningarna, NEJ det gjorde den inte, den överträffade förväntningarna. Jag tar med mig väldigt mycket från utbildningen, just dialogen runt olika saker, med olika ifallsvinklar
Katarina Nyblom Laurent, Kronofogden
(4)
Utbildningen ger en samlad bild gällande informationssäkerhetsområdet och de olika arbetsområden som finns. Ger mycket kunskap och helhetssyn för ett fortsatt informationssäkerhetsarbete. Kunskaperna som utbildningen har gett mig är ovärderliga.
Carina, Socialstyrelsen
(5)
bra innehål, kunniga och pedagogiska kursledare.
Mikael Nordström, Karlstad
(5)
Hög kvalitet på innehåll och på pedagogik
Christopher Robberts, omega point
(5)
Lärorik utbildning och bra engagerade utbildare.
Kristina Strandahl
(5)
Utbildningen har gett konkreta verktyg och många lärdomar som direkt har gått att använda sig av i vardagen.
Kristina Strandahl, SVK
(5)
Utbildningen har gett konkreta verktyg och många lärdomar som direkt har gått att använda sig av i vardagen.
Adam Deblén
(4)
Det känns som att jag har mognat mer som utvecklare i form av kommunikation med teammedlemmar och kollegor.
Alva Andersson, CAB
(5)
Det känns som jag har fått en tydligare bild av vad som krävs av en lead developer. Framför allt hur stort ansvar man har för att gruppen ska fungera bra tillsammans. Det har gett mig en större bredd i min yrkesroll.
Alva Andersson, CAB
(5)
Du får lära dig om och reflektera över de delar som är viktiga för en lead developer. Diskussionen med de andra kursdeltagarna och lärarna där du får ta del av deras erfarenheter är värdefull tycker jag. Det har ökat min föreståelse för var som krävs av en lead developer, framför allt när det kommer till gruppens sätt att arbeta tillsammans.
Jimi Wahlström, Knowit
(5)
Mycket bra och krävande kurs, bra blanding av mjuka ämnen och tekniska ämnen.
Victoria Engelhardt,ericsson
(5)
Min målsättning var att få en grundläggande förståelse för hur man kan använda informationsmodellering som verktyg i att bena ut ett problem, samt att kunna läsa en IM. jag tycker båda dessa uppfylldes så jag är nöjd.
Victoria Engelhardt, ericsson
(5)
Jag tycker ledarna för kursen var mycket bra, avslappnade och naturliga. de två och tre bra övningar gjorde att de två dagarna gick som en avlöning Vi var en grupp som var väldigt jämn på kunskapsnivå och ett perfekt antal på 12. vi delade upp oss på olika sätt men hittade snabbt samarbetssätt och tog oss fram till svar. det var kul!
Kea Nordenfalk, NCC
(5)
Lärarna är toppen! Bra balans mellan (sträng) tydlighet och hjälpsamhet
Victoria Engelhardt,ericsson
(5)
övningarna var väldigt bra nivå och jag gillar verkligen att de ökar i svårighetsgrad i takt med kursen fortlöper. Övningarna var roliga eftersom vi fick samarbeta oss fram till svaren, intressant att titta på hur de andra teamen resonerat och att vi alla kommit fram till ungefär sammas saker.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!