Mjukvaruutveckling

Brights Learning, i Solna (+1 orter)
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Lär dig mjukvaruutveckling med Brights! 

Brights skräddarsyr utbildningar baserat på kunders specifika behov och har lång erfarenhet av att utbilda inom programutveckling.

Under utbildningen kommer deltagarna få en djupare förståelse för specifikt ett eller flera programmeringspråk och den del av branschen de kommer verka inom. Programmet är praktiskt inriktat och deltagarna kommer bland annat att ha fokus på koduppgifter och även sk. parprogrammering där syftet är att främja kunskapsdelning och högre kodkvalitet genom att utvecklarna aktivt diskuterar och löser problem tillsammans. Som ett komplement till de tekniska utbildningsmodulerna kommer deltagarna även utveckla sitt självledarskap och sin samarbetsförmåga. För att stödja inlärningsprocessen och utvärdera om lärandemålen har uppnåtts, arbetar vi med täta check-points där vi använder olika typer av bedömningar, i detta program innefattar det både teoretisk kunskap och praktisk kompetens.

Vi utbildar både medarbetare som har behov av kortare kompetensutveckling samt medarbetare som behöver en större omställning in i ett nytt/närliggande yrke. Brights har lång erfarenhet av att utbilda inom språk som C#/.NET, Java, Javascript, Cobol, Python och DevOps.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

 • Företagsanpassad utbildning
 • Solna

Kontakta oss för mer information

 • Företagsanpassad utbildning
 • Distans

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs, men förstudier ingår i de längre programmen.

Kursinnehåll

Huvudsakliga moduler som kan anpassas efter specifika behov:

 • Programmering (C#/.NET, Java, Javascript, Cobol eller Python)

 • Testning

 • Projektledning

 • Machine learning

 • Databaser

 • Agila metoder och projekt inkl. Scrum

 • arbetssätt och inom mjukvaruutveckling - t.ex. DevOps, Agil utveckling, OOP, TDD, CI/CD.

 • Introduktion till DevOps

 • Introduktion till webutveckling

Alla moduler går att beställa som separata kortare utbildningar.

Upplägg

Vår pedagogiska modell, "The Brights Way", bygger på fyra grundläggande förhållningssätt för effektivt lärande. Vi arbetar kontinuerligt under våra utbildningar med deltagarnas motivation för att skapa en givande utbildningsupplevelse. Vi säkerställer att investerad tid och resurser ger konkreta resultat och förbättringar. Dessutom integrerar vi lärande naturligt i vardagen och arbetslivet för att främja kontinuerlig utveckling.

Vår pedagogiska metodik inkluderar korta föreläsningar kombinerat med praktiska övningar för att maximera inlärningseffektiviteten. Deltagarna får möjlighet att lösa verkliga problem och lära sig genom att experimentera och samarbeta med varandra. Genom att främja ett Growth Mindset och integrera feedback och reflektion i våra utbildningar skapar vi en kultur där lärande och tillväxt är kontinuerlig och självförstärkande.

Hybridutbildning


Utbildningsort är till stor del flexibel då vi erbjuder undervisning på distans. Vi kan både utbilda i de fysiska momenten som krävs på plats hos kunder eller i våra lokaler som finns på 60 orter i Sverige. Exakt upplägg och fördelning av dagar tas fram i dialog med kund när vi skräddarsyr utbildningens innehåll och läromål.

Kursledare

Vi arbetar med ett stort nätverk av yrkesverksamma experter inom sina områden. Våra lärare är viktiga för att stimulera motivation och lärande i våra utbildningar. Våra metoder ger dem möjlighet att underlätta inlärning och coacha våra deltagare att vara redo för verkligheten och arbete. I ett samarbete presenterar vi alltid läraren för kund, som även har möjlighet att påverka urvalet och profil.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning får deltagare diplom utfärdat av Brights learning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Mjukvaruutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Brights Learning
Solnavägen 3H
113 63 Solna

Brights - We build skills

Brights startades som ett sätt att effektivt utveckla personers kompetens i en snabbt föränderlig värld. Vi hjälper företag optimera sina resurser genom att förse medarbetarna med nya färdigheter inom eftertraktade områden och teknologier. Sedan 2015 har över 1 000 företag...

Läs mer om Brights Learning och visa alla utbildningar.

Highlights