Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Arbetsmiljöforum

Snittbetyg: 4

Baseras på 629 recensioner

Caroline mansell, Smile Tandvård
(1)
Jag tyckte att det var spretigt. För mycket anekdoter från livet och för lite matnyttig fakta. Många saker kom inte fram förrän det blev frågat om som tex hur skyddsombudsman väljs och vad det finns för problematik kring detta. Blev onödigt svårförståeligt. Jag skulle inte rekommendera denna kursen.
Patricia Laszlo
(4)
Det var en hel del viktig information som man behöver veta som ny skyddsombudsman. Det känns att ansvaret är stor och arbetet intressant. Jag har lärt mig mycket under föreläsningen. Den enda förbättringsområdet skulle kunna vara att föreläsaren inte fastnar i enskilda fall. Tack för föreläsningen.
Ana B.
(5)
Kunnig och professionell föreläsare!
Lisa
(4)
Det var en informativ och bra kurs, den gav en bra grund som man kan fortsätta jobba vidare med.
Eva Axell-Hillerström, Frälsningsarmén Vårsol - HVB
(5)
Kursen gav en god förståelse för vikten av ett systematiskt arbetsmiljöarbete och redskap att bedriva det i enlighet med lagstadgad skyldighet men också göra det med inspiration och glädje.
Ulrika Royen
(5)
Trivsamt och kompetent genomfört. Mycket trevligt bemötande både mejlledes och på plats.
Madelen Klys
(5)
Jag tycker detta är en väldigt bra och grundläggande kurs. För mig som är helt ny med att vara skyddsombud så tyckte jag att jag fick en bra grund och förståelse för vad min uppgift är och vad jag kan påverka som skyddsombud. Kan också tänka mig att det är en kurs som även passar dom som varit skyddsombud ett längre tag men behöver friska upp mi...
Visa mer
Andre´Graf
(5)
Min upplevelse va bra.
Julia
(4)
Välkomnande och bra! Givande information!
Pernilla
(3)
Det var mycket information som kom. Informationen var lätt att förstå, men det känns så här i efterhand lite svårt att sortera allt då den var generell.
Carina Andersson
(4)
Jag tycker Maria Steinberg var en bra föreläsare. Hon var duktig på att svara på alla deltagares olika frågor.
Lovisa
(4)
Det var mycket prat om att vara 2 skyddsombud så för oss som är ensamma skyddsombud blev en del information inte relevant. Men överlag bra info och skönt med många pauser.
Ulf
(4)
Intressant och pedagogiskt. Bra tempo. Jag uppskattade föreläsaren och innehållet. Över förväntan. Skulle gärna ha sett en presentation över upplägget på dagen. När raster, lunch och fika planerades te x.
Maria Svensson
(3)
Lite spretig, svårt att få översyn. Skulle vara mer intressant med exempel från praktiska arbetet isf rättspraxis.
Marcela Mella-Rinderud
(5)
Bra grundkurs för skyddsombud, med praktiska exempel från arbetslivet och stöd i lagen.
Christhine Karlsson
(4)
Mycket bra upplägg med diskussioner, frågeställningar, övningar och traditionell föreläsning. På grund av en liten deltagargrupp och bra kursledare skapades det en känsla av intimitet i gruppen. Jag upplevde att kursen handlade mycket om kommunikation och processer.
Cleo Clausen
(4)
Bra föreläsare. Lämnade bra exempel på händelser där vi kan agera.
Marcus Nylund
(4)
Bra helhet och det känns som att jag kommer ha nytta av denna kurs framåt på min arbetsplats.
Anna Atcheson
(5)
Gick första delen i Skyddsombudsrätt med Maria Steinberg som föreläsare. Lärde mig massor och älskar Marias sätt att föreläsa. Det är underhållande, informativt och intressant. Tycker mycket om att hon berättar anekdoter och tar upp fall som hon har haft genom åren. Har redan bokat in mig på nästa del!
Malin Sandström
(5)
Föreläsaren gav mig verkligen känslan av hur mycket rollen som arbetsmiljöombud betyder genom att dels dra det historiska perspektivet men framföralt genom att hon framhöll att det är vi som är med och förändrar de nya arbetsmiljölagarna och kan påverka att fler får en hälsosammare arbetsmiljö i framtiden. Arvet från tidigare generationers arbet...
Visa mer
Petronella Wacker
(4)
Liten grupp vilket gjorde att vi hade bra diskussioner och kunde byta erfarenheter med varandra. Konkret och användbar utbildning. Duktig lärare!
Erik Wennström
(3)
Kunde ha varit lite mer tid att bottna frågor, 1 dag kan vara lite för kort
Anna Hjort Ööpik
(4)
Bra kurs!
Maria Eskilsson
(4)
Möjlighet till givande och verksamhetsnäradiskussioner när vi inte var så många deltagare
Christina Söderlind
(5)
Vi var en liten grupp vilket gjorde att vi blev "sammansvetsade" snabbt. Tror den öppenheten hade stor betydelse för upplevd nytta av kursen då vi kunde prata väldigt öppet med varandra. Att kursledarna kunde ändra i kursinnehållet i realtid utifrån vårt samspel och våra kompetenser i gruppen spelade också stor roll. Som någon i gruppen sa; det ...
Visa mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!