Visa utbildning.se som: Mobil

Excel Avancerad: Databaser

AKTIV.se
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Film

Beskrivning av: Excel Avancerad: Databaser

Avancerad Excel: Databaser 
Avsnittet ovan är ett av avsnitten som ingår i utbildningen. Det är totalt 23 avsnitt. Ett avsnitt i Avancerad Excel: Databaser, är 4-10 minuter långt.
I utbildningen ingår många avsnitt om hur du skapar pivottabeller, pivotdiagram, avancerade pivottabeller, analyserar data med utsnitt och tidslinje etc. Den innehåller också mer grundläggande om databashantering, avancerad villkorsstyrd formatering och mycket mer.

Du får tillgång till vår företagsutbildning i Excel på webben i 12 månader. Utbilda dig/repetera/använd utbildningen för att lösa arbetsuppgifter, närsomhelst på dygnet, på jobbet eller hemma. Via datorn och/eller surfplattan/telefonen. Du får också tillgång till de kalkylblad som vi använde under inspelningen, så att du kan öva direkt i dem, samtidigt som du kör utbildningen. Certifiering & Administrativ uppföljning ingår också. Excel för ekonomer: Denna utbildning i Excel, passar perfekt även för dig som är ekonom eller controller. 

BOKA utbildningen via knappen nedan, så får du inloggningsuppgifter och faktura per mail, inom 1-2 dagar.

JUST NU: 20-ÅRS JUBILEUMSKAMPANJ
Valfri utbildning ingår på köpet. Ange vilken utbildning som du vill ska ingå på köpet, i fältet för Företag, när du BOKAR utbildningen nedan. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel Avancerad: Databaser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

AKTIV.se

AKTIV.se

Sveriges mest lovordade utbildning i Microsoft Office

AKTIV.se som startade 1997, är troligen Sveriges största utbildare i Excel, Word, PowerPoint och Outlook, med mer än 1 miljon utbildade. Kunder: VOLVO, NCC, Riksrevisionen, SCB, INTRUM, CGI Sverige, IKEA mfl.Välj våra grund- och avancerade företagsutbildningar på webben, i Excel,...


Läs mer om AKTIV.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till AKTIV.se

AKTIV.se

S:t Per Gallerian, 6 tr
753 21 Uppsala

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Excel Avancerad: Databaser!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 154 recensioner.
Alla recensioner för arrangören