Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Säkerhet på väg

För dig som jobbar som vägarbetare, chaufför eller andra yrken som utförs på allmänna vägar är Säkerhet på väg en stor och viktig del. Det är upp till dig att se till att vägen är säker, för dig och dina medarbetare, men även för de trafikanter som passerar. Det är ett krav från Trafikverket att du ska ha gått en Säkerhet på väg utbildning.

Säkerhet och arbetsmiljö

Om du går en Säkerhet på väg utbildning innefattar den ofta både Arbete på väg nivå 1 och 2. Fokus under kursen är självklart säkerheten, men även arbetsmiljön. Bland annat går man på Säkerhet på väg utbildning igenom tydligt utförda avstängningar, rätt utmärkta fordon och tydlig markering av att vägarbete pågår.

Bevis på din kunskap

Arbete på väg nivå 1 ska upprepas var 15 månad och Arbete på väg nivå 2 är giltig i 5 år. Säkerhet på väg utbildning avslutas ofta med ett kunskapstest, och efter det får du ett kunskapsbevis som säkerställer att du har de kunskaper som krävs för att kunna arbeta tryggt och säkert i trafiken.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨