Företagsutbildning

Utvecklas tillsammans för ett starkare företag

Företagsutbildning innebär kompetensutveckling för företag och erbjuder ett brett spektrum av utbildningar; allt från ledarskap, IT och projektledning till kundservice, transport och ekonomi.
Visar 1-25 av 1679 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 1679 träffar
1
2
3
4
...
68

Mer om företagsutbildning

En företagsutbildning finansieras av företaget själva. Två av de vanligaste varianterna av företagsutbildning är:

Företagsanpassade utbildningar

Företagsanpassad utbildning innebär att skräddarsy en utbildning för en specifik organisation, där man anpassar upplägg helt eller delvis utifrån företagets egna behov och önskemål. Företagsutbildningen kan till exempel äga rum hos en utbildningsarrangör eller i företagets egna lokaler.

Öppna kurser för företag

Detta är kurser inom alla möjliga olika ämnen som både företag som privatpersoner kan gå. Utbildningen äger rum hos utbildningsarrangören och följer oftast ett fastlagt schema.

Varför företagsutbildning?

Idag måste varje företag tänka mer på kompetensutveckling och företagsutbildning än någonsin. Marknaden ställer höga krav på att hålla sig à jour, och att utbilda sina anställda leder inte bara till gladare och mer motiverade medarbetare. Det höjer kompetensen på hela företaget och gör er mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨