Vad är Scrum? - Forum

2015-05-29 14:39   Ulrik

Vad är Scrum?


RE: Vad är SCRUM?
2015-05-29 14:51   Anna Granberg

Hej,

Scrum är en agil metodik som ofta används inom system- och mjukvaruutveckling. En fördel med Scrum är att det är en flexibel metod med tydliga ansvarsfördelningar och hög transparens. Här kan du se kurser inom agil projektledning.

Scrum innebär att ett projekt delas upp i flera mindre sprintar som tillsammans bildar projektet i helhet. Varje dag hålls ett möte där arbetsgruppen diskuterar vad som är avklarat och vad som ska göras under dagen. När Scrum används som metodik finns alltid en Scrum master som har till ansvar att undanröja problem, ett utvecklingsteam bestående av 3-9 personer och en produktägare som prioriterar önskemål och ändringar.

Är du intresserad av att utbilda dig inom Scrum? Nedan är en sammanställning av samliga kurser inom ämnet. Om du hittar någon utbildning du tycker verkar intressant kan du göra en intresseanmälan, det är gratis och inte bindande. Efter att du gjort en intresseanmälan blir du inom kort kontaktad av utbildningsarrangören som kan berätta mer om vad de har att erbjuda dig.

Ett tips är att göra intresseanmälningar på ett par olika utbildningar för att få lite mer material att jämföra.

Se kurser inom Scrum

Hoppas detta har varit till hjälp och lycka till!

Hälsningar,
Infoteamet på utbildning.se 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨