En bra kurs i projektledning - Forum

2014-08-28 09:18   Cecilia

Jag söker en riktigt bra kurs i projektledning. Jag har inte gått någon kurs tidigare men arbetat som projektledare en längre tid, så de grundläggande bitarna tror jag att jag redan har. Jag arbetar med ett projekt som rör utbyggnad av optisk fiber på landsbygden. Det innefattar mycket kontakt med lokalbefolkning men även med myndigheter och stora företag. Så jag driver ett projekt som innefattar både lekmän och specialister. vilket ställer höga krav på flexibilitet, pedagogik och fingertoppskänsla. Jag finns i Värmland och finns det någon kurs i länet är det bra annars kan jag gå varsomhelst. Kursstart helst i höst. Tack!


RE: En bra kurs i projektledning
2014-08-28 09:42   Sophie Gistera

Hej Cecilia!

Det finns några olika alternativ på kurser i projektledning i Värmland, du hittar kurserna här. Med tanke på att du har erfarenhet från projektledning och ditt projekt kräver pedagogik kanske en kurs inom coachande ledarskap skulle kunna vara aktuellt? De utbildningarna finner du i sådana fall här. När du har hittat ett passande alternativ så rekommenderar jag att du fyller i en intresseanmälan till utbildningsföretaget så kommer du bli kontaktad med mer information. Helt kostnadsfritt och obindande! 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨