Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Praktisk projektledning steg 2

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 47 recensioner.

Camilla T
(4)
Kursupplägget var mycket bra och genomtänkt. Teori varvades med praktiska övningar och diskussioner med de övriga kursdeltagarna.
Tobias B
(4)
Jag gillade hur utbildningen lyckades simulera ett riktigt projekt och hur förutsättningarna hela tiden ändras genom caset man körde.
Daniel S
(5)
Genomtänkt upplägg och kunnig föreläsare.
Flora S
(5)
Jag har blivit välbemöt och fått mycket bra utbildning med praktiska exempel.
Maia D
(5)
Jag tycker att det var en väldigt bra kurs. Vi fick möjlighet att prata övergripande om planering, men framför allt fick vi tillfälle att reflektera över konkreta situationer. Jag är väldigt nöjd med kursledaren som jag tycker såg deltagarnas behov och mötte dem.
Frida K
(5)
Konkret stöd i projektledarrollen. Mycket givande kurs med hög kvalitet!
Victoria P
(5)
Bra kurs som tryggar mycket tankar.
Marcus W
(4)
Proffsigt bemötande och roliga interaktioner mellan deltagarna, det var bra faciliterat. Saknar möjligtvis lite uppföljning efter. Men bra lokaler och mat.
Islam A
(5)
En kurs där deltagere och kursledare delar med sig erfarenheter som man kommer att ha nytta av när man genomför ett projekt. :)
Mikael H
(5)
Professionellt genomförande från start till mål!
Maria W
(4)
Bra bemötande och välstrukturerat. Stor behållning av de övriga deltagarna på kursen.
Kajsa M
(5)
Jag är mycket nöjd med både bemötande, upplägg och innehåll. Över mina förväntningar. Jag fick med mig verktyg för att hantera samverkan och handlande i grupper men även värdet av och hur man visualiserar budskap
Frans S
(5)
Väldigt inspirerande att höra Mats med en så gedigen bakgrund inom projektledning. Bra blandning av praktiska uppgifter blandat med teori. Kommer starkt rekommendera detta för andra.
Martin Å
(5)
Bra arrangerat och kunnig utbildningsledare. Tre givande dagar där jag lärde mig mycket både praktiskt och teoretiskt.
Ellinor M
(4)
Fantastiskt bemötande och kunnig personal.
Ulrika T
(5)
Jag tyckte kursledaren var mycket professionell och uppmärksammade alla deltagare och våra respektive funderingar. Tjänsten levde väl upp till mina förväntningar. I en stressig vardag kan det sen vara svårt att ändå inkorporera det man lärt sig, men jag jobbar på det och förväntar mig att kursen ska ge en positiv effekt på mina projekt framöver.
Jonna L
(4)
Mycket trevligt mottagande och bra genomförd kurs av kursledaren Therese! Gillar upplägget med en bra variation mellan diskussioner, grupparbeten och teori.
Elin L
(3)
Tyckte att kursledaren var väldigt duktig och höll en hög nivå på vad som skulle förmedlas, dock kände jag inte att kursinnehållet/upplägget höll samma höga nivå och mötte inte mina förväntningar som jag hade. Rekommenderar starkt praktiskt projektledning 1, men uppföljningskursen var inte lika givande.
Johanna D
(4)
Betmötandet var rikitgt bra. Kursledaren var väldigt bra och gjorde det intressant att lyssna. Jämfört mot mina förväntningar hade jag förväntat mig att vi skulle gå lite mer djupare än vad vi gjorde. Det kände som om att det var basic för genomförande och avslut. Hade förväntat mig att gå lite mer in på projektledarskapet.
Cecilia Ö
(4)
Kursledaren var entusiasmerande och kunde sin sak. Trots mångårig erfarenhet som projektledare tycker jag att jag fick med mig tips tillbaka till jobbet.
Mikael P
(4)
Utmärkt! som kursdeltagare uppskattar jag den input jag fick av kursledare, material och övriga kursdeltagare. Jag noterar att det kan vara stor skillnad hur man arbetar med projekt mellan olika miljöer och det kan vara ett utvecklingsområde för kursen att på något sätt hantera.
Mikael L
(5)
I början på maj-2017 gick jag Wenells inledande kurs i praktisk projektledning. Min bedömning därifrån innehöll idel lovord. Steg två resulterade i liknande erfarenhet. En mycket kompetent och socialt generös kursledare gjorde inlärningen både lättsam och trevlig. Vidare upplevde jag innehållet adekvat som på överskådligt vis knöt ihop projektar...
Visa mer
Anna S
(5)
Riktig bra innehåll med up-to-date exemplar, bra upplägg, bra balans mellan teoretiska och hand-on delar, kunnig och trevlig kursledare, kursmaterialet är användbar. Lokalen var lite trist och stolarna var obekväma.
Ida W
(4)
Väldigt nöjd med kursen. Gav mig inspiration för att eventuellt ta roller som projektledare.
Sandra M
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen, den levde helt upp till mina förväntningar. Bra kursledare, bra kombination mellan teori och case-uppgifter. Bra med delade erfarenheter från olika branscher. Tycker jag har fått med mig mycket till mitt fortsatta arbete som projektledare.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!