Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Svenska på distans - skräddarsydda privatlektioner online

Upgrades
Kort om utbildningen
10 tillfällen
12 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Studera svenska online när det passar dig

  • Privatundervisning i svenska via videolänk med egen språkcoach.
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner.
  • Distanslektioner på dagar, tider och plats som passar dig. 
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Har ni behov av att förbättra er svenska? Upgrades hjälper er att öka era kunskaper i språket med undervisning speciellt anpassad för era behov. Oavsett förutsättningar utvecklar vi kursen så att deltagaren får de språkkunskaper som den har som mål.

Våra skräddarsydda språkkurser är framtagna för att introducera deltagarna till språket på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med material med övningar kopplade till deltagarens behov och önskemål.

Studieplanen anpassas efter deltagarnas nivå och efter era mål med kursen. För att säkerställa nivån och se hur deltagaren utvecklas under kursen så erbjuder vi ett inledande och avslutande test på relevant CEFR-nivå.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig. 

Välkommen till Upgrades!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill förbättra dina kunskaper i svenska, oavsett om du är nybörjare eller på en mer avancerad nivå. 

Vår privatundervisning online på distans i svenska utgår från din nuvarande språknivå – oavsett om du är nybörjare eller har kommit en bit på väg. Du väljer själv om du vill fokusera på affärsvenska, svenska inför studier eller svenska för mer sociala sammanhang.

Individuell undervisning enbart.

Investering

Priser för online-undervisning med skräddarsydd studieplan. I priserna ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. Alla priser anges inklusive moms.

10 lektioner (15 undervisningstimmar): 12 000 sek/person

20 lektioner (30 undervisningstimmar): 22 500 sek/person

30 lektioner (45 undervisningstimmar): 29 250 sek/person

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket 
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Svenska på distans - skräddarsydda privatlektioner online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Maja
(5)
Mycket bra. Neil har anpassat utbildningen super trots att alla deltagare hade olika förutsättningar. Ser fram emot fler kurser på Upgrades och rekommenderar alla att ta kurser här!
Thomas, VD
(5)
Vi har haft flera på kundtjänstsidan som behövt extra stöd i engelskan. Upgrades har hjälpt oss på ett professionellt och roligt sätt.
Cecilia, Marknad
(5)
För mig gjorde detta hela skillnaden i självförtroende som gjorde att jag vågade söka nästa jobb. Brian jobbade helt utifrån min nivå med fokus på min utveckling.

Upgrades

Upgrades

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...


Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 75 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar