Visa utbildning.se som: Mobil

Karensavdrag - vad innebär de nya reglerna

Tholin & Larsson
Kort om utbildningen
1 timme
1 490 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Livestreamad kurs 12 februari kl 10-11 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

En timmes livestreamad kurs!

Den 1 januari 2019 börjar nya regler i sjuklönelagen att gälla. Karensdagen försvinner och istället införs ett karensavdrag. Detta avdrag ska uppgå till 20 procent av en genomsnittlig veckoersättning i form av sjuklön. Vi går igenom vad det nya karensavdraget innebär och hur det kan räknas fram.

Anställdas rätt till sjuklön, hur sjuklön kan beräknas, återinsjuknanderegeln, allmänt högriskskydd och när läkarintyg ska visas är också något vi tar upp på kursen.

Anna Schönfelder, HR- och lönexpert på Tholin & Larsson, går igenom både de nya och gällande bestämmelser i sjuklönelagen. 

Investering

Tid: 12 februari kl 10.00 – ca 11.00

Längd: ca 50 minuter + frågestund

Pris: 1.490 kr exkl moms. I priset ingår digital kursdokumentation. Du har tillgång till kursen i 24 timmar. Anmälan är personlig och får inte överlåtas.

Kursledare

Anna Schönfelder
Anna är chef på Tholin & Larssons Lön/HR-avdelning och har en mycket stor erfarenhet av arbete med HR samt personal- och arbetsrättsfrågor.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Karensavdrag - vad innebär de nya reglerna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Tholin & Larsson

Tholin & Larsson

Tholin & Larsson | Simployer

I mer än 40 år har vi servat yrkespersoner inom HR, lön, skatt och moms. Vi erbjuder både webbaserade HR-lösningar, Simployer och tjänster som håller våra kunder uppdaterade inom skatt, moms, lön och HR. Genom åren har vi utbildat hundratusentals...


Läs mer om Tholin & Larsson och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Tholin & Larsson

Lilla Waterloogatan 8
415 02 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Karensavdrag - vad innebär de nya reglerna!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner
Alla recensioner för arrangören