Inga recensioner än

Projektledning - med ledarskapet i fokus

Längd
5 dagar
Pris
28 000 - 32 000 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Längd
5 dagar
Pris
28 000 - 32 000 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Programmet för dig som vill höja din projektledarkompetens och få verktygen för en mer effektiv arbetsprocess. Utbildningen utgår från de speciella förutsättningar och byggstenar som ett projekt består av. Du blir bättre på att leda – och utveckla – deltagarna i projekt. Projektledarutbildningen ger dig också ett unikt tillfälle att utbyta erfarenheter med andra deltagare

Programinnehåll

  • Projektledarrollen
  • Projektplanering, projektorganisation och bemanning
  • Styrning, uppföljning och hantering av avvikelser
  • Projektpresentationer och analys
  • Konflikthantering
  • Grupputveckling och personligt ledarskap


Handelshögskolans erfarna föreläsare utrustar dig med modeller, metoder och praktiska exempel som gör dig till en mer kompetent projektledare. Efter utbildningen har du fördjupade kunskaper om hur du driver ett effektivt projekt och når de uppsatta målen. Du känner dig tryggare i din roll och kan – tack vare de verktyg som du får med dig – föra kunskapen vidare till andra personer inom din organisation.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som uppdragsgivare, projektledare eller projektsamordnare i privat, offentlig eller ideell verksamhet. Vi har inga formella krav på utbildningsbakgrund, men du bör ha egen erfarenhet av projektledning, arbetat i projekt eller vara på väg in i projektledarrollen.

Investering

28 000 SEK exkl. moms.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning - med ledarskapet i fokus, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...

Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights