Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Praktisk hantering av fukt och mögel i byggnader

SIFU
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Fukt i byggnader är kostsamma problem och skador av fukt har oftast dolda orsaker. Alltför ofta händer det att man felbedömt situationen – har åtgärdat och sanerat – men ändå återkommer mögellukt, svamp och rötangrepp efter en kort tid. Med rätt kunskap kan du dock lära dig förebygga fuktskador och identifiera dem i ett tidigt skede om de skulle uppstå och därmed undvika dyra konsulttimmar.


Under två dagars kurs får du kunskap om hur fukt och mögel fungerar, var den kommer ifrån och hur den påverkar fastigheter och människor. Vår fuktexpert lär dig hur du hittar fukten, identifierar källan, förebygger samt åtgärdar när skadan är framme. Teori varvas med praktik. Målsättningen är att du efter avslutad kurs ska kunna bedöma om det är fukt och mögel i fastigheten och veta vilka insatser som bör vidtas.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Praktisk hantering av fukt och mögel i byggnader, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Praktisk hantering av fukt och mögel i byggnader!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 235 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Praktisk hantering av fukt och mögel i byggnader från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer