AMA Hus 21

SIFU
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-06-07 07:00 - Göteborg
Öppen utbildning
Göteborg

Kursbeskrivning

AMA Hus uppdateras numera oftare. Från tidigare intervall på 10-15 år uppdateras numera AMA vart 3-4 år.

De tillhörande dokumenten Råd och anvisningar (RA Hus) samt Mät och Ersättningsregler (MER Hus) är väsentliga och uppdateras med samma intervall som AMA HUS.
Fuktfrågor, miljöfrågor, nya material, många texter i samband med tätskikt på tak har omarbetats, samt att hela kapitlet om märkning, kontroll och dokumentation har fått helt nya koder. Andra nyheter är rådstexter om hur man tolkar toleranskrav. Hela AMA hus har gåtts igenom gällande trä och massivträ men även uppdatering mot 1090-serien (Standard). Många nyheter har tillkommit vad gäller beläggningar och beklädnader inomhus. Inte minst nya material och ny teknik vad gäller kakel, klinker och golv av massivträ, samt nya krav på tätskikt i våtrum. Avsnittet om fästdon har utökats och utvecklats. Här finns nu mer om bland annat val av fästdon och mer om korrosivitet.

Öppen eller företagsanpassad kurs
Är ni många från samma företag som vill gå kursen? Då föreslår vi att ni bokar en företagsanpassad kurs, anpassad utifrån just era behov. Läs mer om företagsanpassad utbildning här.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA Hus 21, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Tel: 031-350 55 00
Fax 031-350 55 10

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA Hus 21!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 373 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AMA Hus 21 från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer