SALT – School of Applied Technology

i Rikstäckande (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

SALT – School of Applied Technology

SALT arbetar med att adressera bristen på teknikspecialister i Europa genom att erbjuda accelererade karriärprogram. Vi har både heltids-bootcamps för privatpersoner och deltidskurser för företag. Till exempel inom AI.

Vårt 7-veckors program inom Artificiell Intelligens är ett professionellt och spännande program som kombinerar teori med praktiska övningar, verkliga projekt och interaktiva sessioner ledda av en AI-expert. Möjligheten att stärka din förståelse för generativ AI och effektivt integrera det i din professionella verksamhet! Denna utbildning inom Generativ AI är en onlinekurs. Du kan lära dig från var som helst och när som helst, men du kommer fortfarande att dra nytta av live-gruppmentoreringssessioner. Detta är ett kort, flexibelt 55-timmarsprogram, vid vars slut du direkt kan tillämpa de färdigheter du har förvärvat i ditt företag och erhålla ett certifikat.

Generativ AI-utbildningen är perfekt för:

  •  Affärschefer som vill analysera data
  • Produktfolk som fokuserar på AI-drivna upplevelser och verktyg
  • Marknadsföringsspecialister som vill producera innehåll

Vår expertis: Ben-Manson Toussaint, Ph.D. Ben är en prisbelönt AI-forskare och grundare med 15 års erfarenhet. Han har coachat scale-ups för AI-strategi på Google och etablerade Data Science-programmet vid Wild Code School. Ben är också mentor och talare vid olika acceleratorer och startupprogram, inklusive Google For Startups, Google AI Impact Challenge och Deep Learning Indaba.

Visa alla utbildningar med SALT – School of Applied Technology

Utbildningar

Utbildning
IT Avancerad
AI Längd Pris Ort Snittbetyg
Generative AI – - Chat GPT and Prompt Engineering Training 55 timmar Från 32 000 SEK Flera orter (2)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med SALT – School of Applied Technology och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights