Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Retorikutbildning.se

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 77 recensioner.

Kajsa
(5)
En kurs som jag varmt kan rekommendera. Du kommer att känna dig stärkt i din roll som talare samt få många bra och värdefulla tips/redskap för att våga tala inför grupp.
Malin Hülphers
(5)
En verkligt kvalitativ kurs med både teori och praktik. Uppskattade särskilt den personliga coachningen.
Anna
(5)
En mycket bra och lärorik utbildning, har fått öva och lära mig massor som jag kommer ha med mig i framtiden. Dessutom bra upplagt så vi kunde hålla avstånd nu i pandemi-tider. Kan varmt rekommendera Retorikutbildning.se!
Elizabeth Anzén, jurist
(5)
Bra ordnat med stor lokal så att alla kunde hålla distans på ett bra sätt under covid-19. Även mycket bra strukturerat varje dag, samt kändes som en privatlektion då man alltid fick mycket enskild feedback både från ledare men också deltagare.
Jonas
(5)
3 dagars kurs som gav så mycket mer än 3 dagars kunskap. Bra upplägg både via distans och på plats där avstånd kan hållas utan att jag kände mig otrygg på något sätt. Rekommenderas varmt.
Maria Celinskis
(5)
Vi har nyligen haft en utbildning i "Effektiva möten" med Retrokikutbildning.se. Vi hade utbildningen tillsammans med vår kund eftersom vi och vår kund lägger mycket tid på gemensamma möten. Otroligt givande och många konkreta tips på hur möten kan bli mer effektiva. Rekommenderas verkligen!
Ylva Nordlind
(5)
Mycket givande kurs i retorik under tre dagar. Rekommenderas varmt för den som vill bli bättre på presentationsteknik och argumentation.
Gabriella, Myndigheten för yrkeshögskolan
(5)
Engagerad kursledare som gav mig konstruktiv återkoppling rörande min presentation. Han uppmuntrade oss att diskutera och lyfta situationer från vår vardag. Jag uppskattade att kursledaren fokuserade på att vi skulle vara oss själva och utveckla vår presentationsteknik utifrån våra personligheter. Varje avsnitt i kursen ramades in av konkreta ex...
Visa mer
Pernilla Johansson Andersson
(4)
Utifrån att jag ofta håller i presentationer känns det bra att jag efter att ha varit på kurs fått lära mig olika termer och begrepp som man kan hänga upp sin presentation på. Nyttigt att få feedback på hur man ser ut och låter. Att noggrant arbeta igenom materialet innan man framför det. var inte alls medveten om hur viktigt det var med en geno...
Visa mer
Lynn
(5)
Mycket bra kurs som kan passa alla oavsett om man är en van att prata inför folk eller inte. Jag har lärt mig mycket och har fått konkreta tips som jag verkligen kommer att ha nytta av. Torbjörn är jätteduktig och mycket pedagogisk!
Hanna Bengtson, CBRE GWS, account AstraZeneca
(5)
Jag gick en 3-dagarsutbildning i retorik/argumentation med Torbjörn och den var helt fantastisk! Väldigt kunnig och pedagogisk kursledare som gav bra konstruktiv respons. Jag har samlat på mig en massa bra kunskap och kursen boostade även mitt självförtroende när det gäller presentationer. Rekommenderas starkt!
Erica Andersson, BAE Systems Bofors AB
(5)
Mycket kompeten lärare! Bra respons och tips på hur jag kan förbättra mitt utbildningsmaterial och hur min presentation kommer bli mer intressenat för deltagrna. Jag kommer definitivt att ha en bra presentation framöver!
Sandra Blomholt Ica Sverige AB
(5)
Mitt huvudsyfte var att få veta om jag kunde förbättra något i mina presentationer, samt att jag var svag i argumentation. Dessa tre dagar gjorde mer för mig än någon annan utbildning gjort någonsin.
Jenny Berg, Södertörns högskola
(5)
Jag fick med mig många tips och verktyg och dessutom värdefull feedback på min egen presentationsteknik. Teori varvades med praktiska övningar och kursledaren var kunnig och inspirerande. Jag kan verkligen rekommendera den här utbildningen!
Daniel, Boverket
(5)
Kunnig och engagerad kursledare. Få deltagare vilket gjorde att var och en fick mycket plats. Bra variationer på teori och praktik. Praktiken var mycket bra planerad då upplägget på övningarna var att vi alla skulle lämna feedback på varandra - därmed fick man många tips och man fick också lära sig att lyssna. Kursledaren gav mycket nyttig feedb...
Visa mer
Rasmus, Caverion Sverige AB
(5)
Bra innehåll och bra presenterat. Det var väldigt lärorikt att gå denna utbildning och man fick värdefull feedback och tips. Jag kommer ha stor användning av det jag lärt mig.
Carolina, WSP
(5)
Tyckte att kursen var väldig intressant och givande. Eftersom det är så få deltagare på kursen finns det verkligen utrymme för övning och diskussion. Jag kunde märka skillnaden i mitt sätt att argumentera redan dagen efter kursen avslutades. Bra, engagerad och inspirerande kursedare!
Magnus
(5)
Har gått kursen i presentationsteknik som Torbjörn höll, den var en 2 dagars med teori och övning. Mycket bra utbildning och givande, den ger dig insikt på styrka och svagheter i presentation.
Johan Halin
(5)
Grym kurs som gav mycket med praktiska övningar och teori för att kunna förbättra sig själv kring området presentation och argumentation. Rekommenderas.
FMV
(5)
En givande och lärorik kurs där Hans skapade en trygg miljö för oss skärrade deltagare. Informativt, intressant och positivt. Bra blandning mellan praktiska övningar. Jag kan varmt rekommendera denna kurs!
Knutte
(5)
Mycket bra kurs med bra material och kompetent kursledare.
Helen
(5)
Kan varmhjärtat rekommendera denna utbildning. Gav mig otroligt mycket nytänkande hur man utför en bra presentation. Bra att man bara är mellan 4-6 deltagare då man får mer tid med diskussioner. Duktig kursledare och en otroligt härlig utbildningsmiljö
Tobias
(5)
Mycket praktiska övningar. Kompetent kursledare. En av de utbildningar som gett mig mest.
Caroline Eriksson, Reitan Covenience Sweden
(5)
Fantastisk 3 dagars kurs med Torbjörn. Jag lärde mig enormt mycket för att finslipa min presentationsteknik, samt hur jag ska argumentera bättre.
Amy
(5)
Bästa öppna Kursen jag Deltagit i. Fick öppen och rak Feedback som jag verkligen kan ta lärdom av. Bra Verktyg och väl avvägd Fördelning mellan läsa, lyssna och öva. Rekommenderas starkt!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!