Hållbart Ledarskap

Längd
6 dagar
Pris
26 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 september, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-06
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
6 dagar
Pris
26 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 september, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-06
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 26 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

– lär dig prestera i balans

Dagens chefer ställs ofta inför krav från olika håll, komplexa arbetsuppgifter och ständiga dilemman att hantera – ofta med ett högt tempo och ibland motstridiga förväntningar. Att utföra detta arbete med både gott resultat och med bibehållen balans, i och utanför arbetet, är en utmaning. Den stressrelaterade ohälsan hos chefer har ökat senaste åren och många chefer efterfrågar stöd till en balanserad arbetsmiljö.

Med utgångspunkt från modern ledarskaps- och arbetslivsforskning erbjuds du under denna kurs verktyg för att hantera den utmanande situation dagens ledarskap innebär. Fokus ligger på att skapa långsiktigt hållbara strategier för att hantera inre och yttre krav på prestation. Hur kan vi leda effektivt utan att riskera hälsan? Hur kan vi skapa ett ledarskap som är stimulerande och hållbart över tid? Dessa frågor utforskas i små grupper där teori varvas med reflektion och erfarenhetsutbyte.

Vi vet att beteendeförändring är svårt. Därför har du som deltagare, utöver våra gemensamma halvdagar, tillgång till en unik digital plattform som stöd till din utvecklingsresa. Under kursens gång får du små korta tips och påminnelser via detta system – allt för att underlätta faktiskt förändring! Här samlas också kursens material och extra läsning/korta filmer för den som är intresserad.

Målet efter denna kurs är att ha utvecklat det personliga ledarskapet och testat nya strategier för att hantera de utmaningar du står i.

Övrigt
Fika ingår vid våra träffar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

20 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Linköping
  • Sista ansökan: 2024-09-06

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är chef eller har arbetsledande uppgifter, samt upplever ett behov av att förändra eller hjälp att vidmakthålla en balanserad arbetssituation. Kursen är öppen för chefer på olika nivåer samt med olika grad av erfarenhet.  

Utbildare

Anna Zetterqvist, Leg. Psykolog/ Organisationspsykolog

Anna arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling och har lång erfarenhet av stresshantering på individ-, -grupp och organisationsnivå.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbart Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Psykologpartners W & W AB
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...

Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Highlights