Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Prolead Academy AB

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 19 recensioner.

Karin Ståhl, GoToWork AB
Jag kan rekommendera Prolead Academy och deras ledarskaps-webinar. Pedagogiskt och värdefullt innehåll. Och Jan Blomström, som håller i dem, gör det mycket bra.
Evylina Hanser
Jan är tydlig och ger mycket konkreta tips. Han råd är enkla att ta till sig och följa. Det märks att han har en diger erfarenhet av det han pratar om.
Inger Lundström
Jimmy Persson
Mycket bra verktyg att fått med sig in i det dagliga arbetet.
Stephan Carlsson
Mitt i en expansionsfas så är inte alltid tankarna i fas det gäller det regelverk som gäller för arbetsmiljöfrågor. Så härligt då att kunna lugna ner sig under ledning av den trygge Jan Blomström som guidar mig igenom regelverket och ger förståelse, kunskap och entusiasm.
Frida
Bra och inspirerande. Nya tankesätt och kul med tips och ideér.
cecilia rydin
Trots pandemin lyckades vi genomföra en högkvalitativ utbildning via zoom; sjuksköterska, arbetsterapeut och chef. Jan Blomström har en förmåga att kliva igenom skärmen, läsa av stämningen i rummet och hela tiden anpassa innehåll efter behov. Min upplevelse var att Jan hade god kännedom om de utmaningar vi har på vård-och omsorgsboende vilket gj...
Visa mer
Cecilia Renfjord
Jan Blomström levererar som vanligt! Mycket nyttig och utvecklande utbildning!
Cecilia Renfjord
Kursen ger en röd tråd för den som jobbar med personlig assistans. Från lagstiftning till praktiskt arbete. Mycket bra och inspirerande kurs.
Anders Roxström, f d VD för NÄRA AB
Som VD hade jag stor behållning av att få stöd i hur vi inom företag jag jobbade på då skulle kunna finna effektivitet i att vara väldigt engagerade utan att tappa fokus på kärnuppdraget och vad var vi var på jobbet för att genomföra. Med hjälp av Jan kunde vi finna en struktur och modell som kunde leda oss rätt i en komplex arbetssituation.
Anders Roxström, f d VD för NÄRA AB
Som VD gav jag alla chefer möjligheten att utbilda sig till professionella coacher. Med hjälp av Jan kunde vi finna en väg att transformera och integrera coachingen I ledarskapet för att det skulle fungera i arbetet med att öka självledarskapet hos medarbetarna.
Elena Alm - The International Preschool AB
Den här utbildningen var väldigt professionell och tydlig, men kunde även utformas praktiskt så att det riktades mot min personliga erfarenhet som chef, och så att det fungerade för mig praktiskt. Kan varmt rekommendera e-kursen för ledare som söker hjälp från en kunnig och pålitlig föreläsare/coach!
Roger Danielsson
Prolead har hjälp mig och mina medarbetare att få fram genuint engagemang och delaktighet i jobbet och därmed har vi fått till mycket bra leveranser.
Tobbe Assitansunionen Ef
Mycket bra kurs för att förstå vad personlig assistans egentligen är. Utmanar och ger nya tankebanor. Rekommanderas
Andreas Anneli Omsorg
Ett väldigt bra upplägg på kursen, enkelt att anpassa efter den tiden man har. Vilket betyder att Du själv väljer hur mycket tid Du lägger vid varje tillfälle som du gör kursen. Lätt att gå tillbaka för att ta del av de olika avsnitten vid fler än ett tillfälle. Verktygen jag fick med mig efter kursen har hjälpt mig att utveckla mitt ledars...
Visa mer
Lena Perrault
Bra kurs som gett mig verktyg i vardagen
Lena Perrault, Säters kommun
Bra struktur lätt att följa
Johanna Andersson
En proffsig föreläsare med stor kompetens. Utbildningen är innehållsrik och stimulerande med mycket utrymme för egen reflektion. Snyggt förpackad och smidig att genomföra.
Johanna Andersson
Som ledare behöver man alltid reflektera och slipa på sig själv som verktyg. Även om man redan kan mycket skapar denna utbildning många aha-upplevelser när man börjar reflektera kring sig själv och de grupper man arbetar i eller med. Utbildningen är enkel och snyggt förpackad med en utbildare som kan ämnet och orienterar med intresse som skapar ...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!