Coachning - Individuell ledarutbildning

Prolead Academy AB, Distans (+1 orter)
Längd
1 tillfälle
Pris
5 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 tillfälle
Pris
5 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 5 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Coachning - Individuell ledarutbildning

Coachning för relevans och handlingskraft!

STÅ INTE ENSAM | Med affärspsykolog Jan Blomström som coach får du en kraftfull och erkänt ödmjuk sanningssägare som bekräftar och utmanar dig för rejäl mental träningsvärk direkt in i din egna vardag.

Med sin affärspsykologiska verktygslåda skapar Jan en tydlig och vardagsnära förankring där han fusionerar psykologi och business för bästa effekt i just er verksamhet. Oavsett om det gäller de stora, komplexa penseldragen eller de operativa detaljhändelserna. 

Insatserna sker digitalt över hela landet.Vi har flera format och tjänstekoncept att välja bland, allt för att möta just er situationen på allra bästa sätt. Kontakta oss gärna för en helt förutsättningslös dialog om du känner dig osäker.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Individuellt ledarstöd, från...

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Just DU som är chef, ledare eller nyckelpersoner som vill fördjupa sin kraft att utvecklas. 

Upplägg

Träffarna genomförs via zoom om inget annat avtalas., alltid med full sekretess. Välj bland vårt urval av design.

  • Individuellt ledarstöd - ger dig som chef och ledare en tillgång till kraftfull coachning där man får växa och utvecklas som person och i sin ledarstrategi. (Välj givet antal eller abonnemang)
  • Proaktivt ledarstöd - En riktigt kraftfull coachning när du som chef och ledare står inför större utmaningar, ska genomföra förflyttningar eller verkligen vill växa och utvecklas i din roll och ledarstrategi. (Välj givet antal eller abonnemang)
  • Psykologsamtal - Ibland drabbar livet även ledare och nyckelpersoner. Tillfällen där man går ner för räkning och behöver hjälp med eget mående vid psykisk ohälsa, kriser eller traumatiska händelser i tillvaron.

  • Prolead-Akuten® är den smidigaste sättet att ge era chefer och ledare tillgång till praktiska råd när de behöver dem som bäst. För alla de knepiga situationerna som alltid behöver hanteras. (Abonnemang)
  • Prolead-Coachen® ger era chefer och ledare en smidig tillgång till expertråd och egen reflektion precis när behoven dyker upp. (Abonnemang)

Investering

Kursledare

Jan Blomström, affärspsykolog och grundare av Prolead Academy

Jan är utbildad psykolog vid universiteten i Oslo och Bergen och är idag affärspsykolog, leg. psykolog, organisationspsykolog samt specialist inom klinisk neuropsykologi. 

De senaste 25 åren har Jan arbetat med chefer, ledare och medarbetare inom arbetslivets psykologi och har idag en djup insikt kring de utmaningar ledare och medarbetare möter i sina uppdrag på jobbet.

Varför välja Prolead Academy AB?

Påbörja utbildningen omgående

Kursledare med branschexpertis

Bli diplomerad/certifierad

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachning - Individuell ledarutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Prolead Academy AB
Västergarn Lauritse 148 E
622 30 Gotlands Tofta

EXPERTIS & TRÄNING FÖR DRIVNA LEDARE OCH ARBETSPLATSER 

Jag älskar effekterna av modernt ledarskap och dess möjligheter till hållbart och framgångsrikt arbetsliv, en kärlek jag tror du delar! I mig möter du affärspsykolog Jan Blomström, en kraftfull ledarskapsexpert och erkänt ödmjuk sanningssägare med närmare 30 års erfarenheter av...

Läs mer om Prolead Academy AB och visa alla utbildningar.

Highlights