Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 10 recensioner.

Henrik Eriksson
(5)
Väldigt informativ och lärorik utbildning. Claes Börjesson är mycket duktig kursledare.
Niklas, JBT
(4)
Intressant kurs med relevant information. Tydlig kursledare.
Daniel
(5)
Mycket bra upplägg, metodiskt och lugn approach från Claes. Kursmaterialet var enkelt att förstå.Överlag tycker jag att det var en väldigt bra och informativ utbildning.
RA
(4)
Bra helhetsupplevelse. Fick upplevelsen av att vissa uppskattningar som görs är svåra att lära sig, som till exempel diagnostic coverage. Upplevde som att man helt enkelt får skaffa erfarenhet genom att observera hur andra bedömmer DC för sina lösningar, Om man nu inte rigoröst räknar ut det.
JBT Foddtech AB
(4)
Torgny Pettersen
(5)
Mycket trevlig och kunnig kursledare, ett bra tempo kursmaterialet var vad jag förväntat mig, enkelt att hitta information.
Håkan Haraldssson, NKT HVC
(4)
Jag tycker kursen uppfyllde förväntningarna väl. Vi var så få deltagare att formen med att diskutera och kommentera fungerade väl. Det gick många gånger att i huvudet dra paralleller mot min verklighet. Kursledarna förmedlade en positiv bild av arbetet med krav och standarder.
Mikael Johansson, SSAB
(5)
Jag tyckte att det som var mest intressant för min roll som maskinanskaffare var den första dagen som behandlade maskindirektivet och CE-märkning. Detta ger oss en god kunskap i vad som gäller så att vi kan ställa rätt krav mot leverantörer, och vet vad vi kan kräva att få documentation på. Mycket givande!
Johan Johansson, Yaskawa Nordic
(4)
Upplevde kursen väldigt positivt. Framförallt var det ett bra tempo och en kunnig kursledare som höll den, detta gjorde att man inte tröttnade som man kan göra på en del andra kurser. De praktiska inslagen var perfekt.
Anders Zetterqvist
(5)
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!