Kombo EBR-ESA-E2 Icke elektriskt arbete och EBR Kabelförläggning

JA kompetens AB, Rikstäckande
Längd
1,5 dagar
Längd
1,5 dagar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kombinerad utbildning som omfattar både EBR-ESA-E2 Icke elektriskt arbete och EBR Kabelförläggning för att säkert hantera arbete runt elektriska installationer och utföra kabelförläggning.

Målgrupp

Denna kombinerade utbildning riktar sig till en bred målgrupp, inklusive icke-elektrisk personal som ska utföra arbete i anslutning till elektriska anläggningar, såsom byggnadsarbete, markarbete och rengöring, samt elektriker, projektörer och arbetsledare som behöver fördjupade kunskaper inom kabelförläggning.

Utbildningen är idealisk för de som söker en övergripande förståelse för säkerhetsaspekter vid arbete nära elanläggningar och de som önskar att förbättra sin kompetens inom ESA-standarder för kabelförläggning.

Utbildningens innehåll

  • Grundläggande om elfaran, riskhantering, och säker kommunikation.
  • Organisation och planering av arbete med hänsyn till elektriska risker.
  • Detaljerade genomgångar av ESA-principer och terminologi för kabelförläggning.
  • Praktiska övningar i kabelförläggning och förebyggande av olyckor.
  • Fallstudier och scenarion för att applicera teoretiska kunskaper i verkliga situationer.

Kursmål

Syftet med denna kombinerade utbildning är att förse deltagarna med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att säkert kunna navigera och arbeta i miljöer med elektriska anläggningar samt att utföra kabelförläggning i enlighet med ESA-standarder. Vi siktar på att öka säkerhetsmedvetenheten, främja effektivt samarbete för att förebygga olyckor, och säkerställa att alla arbeten utförs med högsta möjliga säkerhetsstandard.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kombo EBR-ESA-E2 Icke elektriskt arbete och EBR Kabelförläggning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JA kompetens AB
Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...

Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights