Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av IHM Business School

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 13 recensioner.

Ann-Sofie
(5)
Gick den här tvååriga utbildningen för några år sedan och har haft mycket nytta av den i affärslivet både som företagare och styrelseledamot. Ger en bra generalistkunskap i ekonomi, juridik, marknadsföring, företagsvärdering m.m..
N
(5)
walela
(5)
En fantastiskt bra utbildning som BÅDE tar dig med på en inre resa att utveckla dig själv och dina beteenden som ledare OCH ger dig konkreta verktyg att arbeta med direkt i vardagen. Jag har gått ledarskapsutbildningar tidigare men den här utbildningen tillför verkligen något nytt. Utvecklande Ledarskap är ett förhållningssätt till ledarskap som...
Visa mer
Bengt
(5)
Kombination av teori, praktiska övningar och reflektion gav mig mycket att arbeta med i min personliga och ledarskapsmässiga utveckling.
ibban88
(4)
Utvecklande Ledarskap är så mycket mer än en vanlig ledarskapsutbildning. Vi fick både handfasta råd och verktyg att använda i olika situationer du hamnar i som chef men vi fick också stor självinsikt och tydlig feedback från handledare och övriga deltagare. Jag har gått IHM utbildning tidigare och imponerats av deras verklighetsförankring och ä...
Visa mer
Sara
(4)
Äntligen trillar poletten ner gällande affärsmodeller kopplat till ekonomi, samt även kopplat till samhälle/näringslivet i stort! Torsdagarna nya favoritdagen! Supernöjd o tror ALLA kan ha nytta av denna utbildning.
Chibbe
(5)
Att gå Business Management har för mig gjort att jag förstått hela bilden och kunna väga in ekonomiska och marknadsmässiga perspektivet. Jag tycker själv att jag blivit en bättre affärsman!
Martin Hansson
(5)
Ett kanonprogram för beslutsfattare som vill förstå övergripande ekonomistyrning
Linda
(4)
Upplevelsebaserad pedagogik som gör lektionerna både roliga och nyttiga. Underbara lärare!
Filip
(4)
Hög klass på undervisningen, uppdelad mellan två lärare. Den ena är psykolog och lyfter därmed fram den aspekten. Den andre fokuserar mer på metodik kring projektledning. Båda har lång praktisk erfarenhet av projektledning. Lokalerna är fräscha och välutrustade med hjälpmedel som projektorer, tavlor etc. Övningar blandas med teori. Man ha...
Visa mer
Per
(4)
Very skilled teachers that still are active as consultants or running their own business, you noticed that these persons was highly updated. Very god litterature, new books that had the latest developments from finance and companies as example. Six hours in class every week, and you need to put in the same amount home training and reading. You...
Visa mer
osten
(4)
Mycket bra utbildning, som gav mig nätverk för livet. Den personliga mentorn var perfekt avvägd för mina mål och mitt syfte med utbildningen.
Kursdeltagare
(4)
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!