Strategisk cybersäkerhet för små och medelstora företag

IDG Academy , i Stockholm (+1 orter)
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Vikten av en strukturerad och strategisk cybersäkerhet hos små eller medelstora företag har aldrig varit större. Digitaliseringens enorma genomslag ökar antal svagheter hos organisationer och förändringar i vår omvärld ökar samtidigt hotbilder. På denna utbildning lär du dig de fundamentala delarna i att stärka din cybersäkerhet och bygga en stabil cybersäkerhetskultur.

Vi går igenom begrepp som cyberpsykologi, riskhantering, hotbildsanalys, vikten av kontinuitet, informationssäkerhet, GDPR, ransomware och social engineering samt hur allt hänger ihop. Vi går även igenom de vanligaste säkerhetsutmaningarna i olika branscher idag och hur dessa kan och bör hanteras.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som har en ledande position i ett litet eller medelstort bolag. Troligtvis arbetar du som CEO, COO, CISO, CIO CSO eller i en roll med behov en förståelse för hur du kan arbeta med strategisk och strukturerad cybersäkerhet idag. Utbildningen är på en strategisk nivå och kräver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

Det här får du som deltagare:

  • Vilka metoder, processer och strategier som stärker ditt bolags motståndskraft
  • Hur kontinuitet kan säkerställa att du kan fortsätta driva ditt företag imorgon om du råkar ut för en incident
  • Hur strategisk cybersäkerhet kan öka din konkurrenskraft under 2023

Kursledare

Kursledare: Robert Willborg

Robert arbetade i Försvarsmakten fram till 2010. Han har arbetat som ämnesexpert inom cybersäkerhet på företag som ATEA och Sogeti. Han arbetade även som informationssäkerhetschef på Junglemap fram till 2022 och startade därefter OneMore Secure.

Robert är en van föreläsare och utbildare inom cybersäkerhet. Han sitter i olika expertråd och grupper såsom Aktuell säkerhets expertråd och riksdagens Altinget.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk cybersäkerhet för små och medelstora företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IDG Academy
Magnus Ladulåsgatan 65
10678

Att ständigt vidareutbilda dig i din yrkesroll är en av de smartaste investeringarna du kan göra för både din arbetsgivare och din egen karriär. IDG Academy erbjuder fördjupande, nyskapande och mycket uppskattade utbildningar och diplomeringar som hjälper dig att utvecklas och ligga i framkant...

Läs mer om IDG Academy och visa alla utbildningar.

Highlights