Stop The Bleed / Blödningskontroll

HLR Teamet Stockholm AB, Rikstäckande
Längd
3 timmar
Längd
3 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Stop the Bleed - Stoppa blödningen är ett koncept för att stärka samhällets beredskap genom den enskildes förmåga att ge kvalificerad första hjälpen vid massiv blödning

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Stop The Bleed / Blödningskontroll, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
HLR Teamet Stockholm AB
Västertorpsvägen 135
129 44 Stockholm

HLR-Teamet är ett nytt utbildningsföretag med över 20 års erfarenhet inom första hjälpen och Hjärt- lungräddning (HLR) med hjärtstartare med inriktning barn och vuxna.

Vi utbildar instruktörer och huvudinstruktörer från "HLR i samhället" upptill "HLR för insatspersonal"  och S-HLR som vill undervisa andra inom dessa livsviktiga kunskapsområden. Vi erbjuder även brandutbildningar, Heta- och brandfarliga arbeten för alla målgrupper även med patientkontakt. Våra instruktörer har...

Läs mer om HLR Teamet Stockholm AB och visa alla utbildningar.

Highlights