Konflikthantering (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Pris
5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 5 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Konflikthantering

Konflikthantering

Konflikter finns på alla arbetsplatser. Ibland är de snabbt lösta, men ibland dröjer de kvar och bidrar till att människor mår dåligt och inte lyckas leverera i sina uppdrag. Att ha kunskap om hur man förebygger konflikter och hur man löser ut dem på ett smidigt sätt är viktigt för alla organisationer som vill prioritera hälsa, trivsel och måluppfyllelse på jobbet. 


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: Nykund24

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

14 november, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans

Enligt överenskommelse

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Målgrupp

För ledare, HR och Chefer och medarbetar som vill utveckla sina färdigheter i att förstå, förebygga och hantera konflikter.

Kursinnehåll

Den här kursen ger dig både teoretisk förståelse och praktisk kunskap om hur du kan bidra till en arbetsplats där samarbete och gemensam problemlösning frodas och där destruktiva konflikter lyser med sin frånvaro!

Denna kurs inkluderar följande:

 • Vad beror konflikter på? Vi tränar på att hitta orsaker både på individnivå, gruppnivå och arbetsplatsnivå.
 • Vad består en konflikt av? Vi tränar på att bena ut konflikter i det som syns för omgivningen, det som ligger under ytan och det som handlar om konkreta sakfrågor.
 • Hur förebygger man konflikter? Vi lär oss om frisk- och riskfaktorer och analyserar hur det ser ut i våra egna verksamheter.
 • Finns det konstruktiva konflikter? Vi lär oss om olika typer av konflikter: När kan konflikter bidra till utveckling och när riskerar vi sjukskrivningar och produktionsbortfall?
 • Hur medlar man i en konflikt? Vi lär oss en enkel struktur för medling och tränar på att använda den.

Upplägg

Utbildningen kombinerar interaktiva föreläsningar med praktisk träning, reflektion, filmvisning och färdighetsbyggande uppgifter att lösa enskilt och i mindre grupper.

Kursens mål

Vår mälsättning med denna kurs är att du ska:

 • Kunna analysera konflikters orsaker utifrån flera olika perspektiv.
 • Kunna analysera konflikters beståndsdelar.
 • Ha kunskap om hur konflikter kan förebyggas.
 • Ha ökade färdigheter i att medla i en konflikt.

Kursledare

Andreas Olsson

Andreas är en erfaren psykolog och organisationskonsult på PBM som brinner för att människor ska må bra på jobbet och få möjlighet att prestera på sin allra bästa nivå. Hans fokus ligger på att främja lärande och utveckling samt att skapa hälsosamma arbetsplatser.

Med sin expertis inom området psykosocial arbetsmiljö är Andreas en viktig resurs för organisationer som strävar efter att skapa en positiv och hälsosam arbetsmiljö för sina anställda. Han arbetar med att coacha ledare, hålla i utbildningar och workshops och hjälper team och ledningsgrupper att hitta effektiva arbetssätt och ett gott samarbete. Andreas engagemang och passion för att skapa sunda arbetsplatser är tydlig i allt han gör.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Konflikthantering (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights