Keramiklinjen

Längd
144 timmar
Pris
19 450 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
29 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
144 timmar
Pris
19 450 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
29 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

keramik

Keramiklinjen är en kreativ utbildning som löper över två terminer. Varje termin kan väljas fristående. Linjen ligger på en grundläggande nivå och kan fungera som en bas för vidare studier eller för egen utveckling.

Termin 2 startar i september 2024 och vänder sig i första hand till dem som gått termin 1, men i mån av plats är den även öppen för andra deltagare som har motsvarande förkunskaper.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

29 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Solna

3 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Solna

Innehåll

Under fördjupningsterminen jobbar vi med ett övergripande tema. Personliga uppgifter kommer att formuleras utifrån varje deltagares önskemål och behov via diskussion och handledning med kursledaren. Terminen delas upp i block där vi riktar mer fokus på vissa tekniker och varje block avslutas med en mindre redovisning. Som deltagare på keramiklinjen får du en bredare kunskap och förståelse för materialet. Du får lära dig hur man blandar en glasyr/engob, hur man packar en ugn och hur en brännkurva kan se ut.
Keramiklinjen är riktad till dig som vill vidga dina kunskaper och har som mål att på sikt kunna arbeta självständigt i egen verkstad.

Undervisningsform

Undervisningen består till största delen av praktiskt arbete under handledning av kursledaren med gemensamma genomgångar och redovisningar.

Målgrupp

För att gå termin 1 kan du vara nybörjare eller ha viss erfarenhet.

Folkuniversitetet Stockholm
Kungstensgatan 45
113 59 Stockholm

Folkuniversitetet

Vi har hundratals yrkesrelaterade kurser och utbildningar som gör din tid på jobbet mer givande, förverkligar dina framtidsplaner eller flyttar dig till en ny lönenivå. Helt enkelt höjer ditt attraktionsvärde på arbetsmarknaden. Folkuniversitetet startade redan 1933 då en grupp studenter...

Läs mer om Folkuniversitetet Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights