Certifierad rekryterare

Education Online, Distans
Längd
8 veckor
Pris
15 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
8 veckor
Pris
15 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 15 120 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad rekryterare

Rekrytering

Certifierad rekryterare - Kursprogram

Har du en passion för att hitta talanger ? Vill du vara den som knyter samman drömjobben med de bästa kandidaterna? Då är vår utbildning till Certifierad Rekryterare din nyckel till en spännande och givande karriär. Välkommen till framtiden inom HR och som rekryterare!

Med vår utbildning kommer du att bli en certifierad rekryterare med en stark uppsättning färdigheter och kunskap som efterfrågas på arbetsmarknaden. Du kommer att vara redo att möta den spännande utmaningen att matcha talanger med drömjobben.

Anslut dig till vår utbildning och bli en del av den nya generationens rekryterare som skapar meningsfulla karriärer. Ta första steget mot din framgångsrika karriär som certifierad rekryterare idag!

Du kommer under utbildningen att ha kontakt med kursledaren om du stöter på frågor eller problem samt när du får återkoppling på dina inlämningsuppgifter.

Varje delkurs innehåller många olika ämnen som du behöver behärska som rekryterare. I alla delkurser finns det dessutom övningsuppgifter, faktafrågor samt en större inlämningsuppgift.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Kurs 1 - Introduktion till yrkesrollen

Kurs 2 - HR & rekrytering

Kurs 3 - Fortsättning HR & rekrytering

Kurs 4 - Grundläggande psykologi för rekrytering

Kurs 5 - Juridik

Kurs 6 - Fördjupning

Investering

18 900 inkl. moms

Kursledare

Hanna Dresler

Jag som håller i denna kursen heter Hanna Dresler och har har ägnat hela min yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har jag därefter vidareutbildat mig till lärare för att kunna dela med mig av min passion för detta spännande ämnesområde till andra..

För närvarande driver jag mitt egna företag med inriktning på HR, beteendevetenskap och ledarskapsfrågor.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • HR/Rekryterare

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad rekryterare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights