Recensioner av Distansinstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 1103 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Inka M
28 mar 2022

Bra att man kunde studera i sin egen takt.

4/5
My H
25 mar 2022

Tydlig och strukturerad utbildning

4/5
Kristiina S
23 mar 2022

4 av 5

5/5
Susanne W
22 mar 2022

Mycket lärorikt och intressant, hoppas man får chans att få jobb trots att det inte är en akademisk utbildning.

4/5
Veronica E
19 mar 2022

Jag tycker att utbildaren var pedagogisk och bra.

4/5
Emelie H
18 mar 2022

4 av 5

4/5
Silvia Z
18 mar 2022

Jag uppskattade variationen med lyssnandet, läsandet och att själv svara på frågor i varje kapitel. Intervjuerna var relevanta och läraren var kunnig med stor erfarenhet. Lite m...

Visa mer
4/5
Julia F
18 mar 2022

Jag är väldigt nöjd. I vissa avsnitt skulle jag vilja ha lite djupare kunskaper möjligtvis.

4/5
Chatrin S
17 mar 2022

4 av 5

4/5
Hanna R
17 mar 2022

Intressant och lärorikt

5/5
Monir N
16 mar 2022

Får mig att inse och förstå människor bättre. Denna kunskap hjälper mig dagligen i mitt dagliga liv, jobb och omgivningen jag bemöter.

4/5
Alexandra G
15 mar 2022

Bra kursledare och varierat upplägg på utbildningen, med filmer, text m.m.

4/5
My J
15 mar 2022

Fantastisk utbildning, innehållsrik och lätt att ta till sig. hade önskat en chatfunktion eller liknande.

4/5
Veronica N
14 mar 2022

god kvalitet och bra upplägg

4/5
Katja D
12 mar 2022

4 av 5

5/5
Marina H
11 mar 2022

Bra sammansatt läroplan vilket binder ihop en stor del av HR-området och dessutom var ämnesexperten otroligt duktig på att förmedla sin kunskap. Mycket nöjd!

5/5
Linda N
10 mar 2022

jag har fått en ny grund för nya samtalstekniker samt att ställa öppna frågor.

5/5
Elin J
09 mar 2022

Så mycket nyttigt.

4/5
Henrik E
08 mar 2022

4 av 5

5/5
Michaela J
07 mar 2022

Noggrant och utförligt, väldigt bra lärare.

5/5
Ulrika N
04 mar 2022

Passade mig bra att gå en digital distansutbildning.

5/5
Kristofer G
04 mar 2022

Väldigt bra och inspirerande utbildning med bra variation av fakta, teori och presentation.

5/5
Mikael D
04 mar 2022

Älskar allt med denna utbildning!

5/5
Åsa B
03 mar 2022

Massor av nyttig information, kunskap och verktyg presenterades på ett tydligt och engagerat sätt. Mycket nöjd!

4/5
Birgitta S
02 mar 2022

Tycker det mesta var bra. Kanske skulle varit mer frågor och övningar att göra efter varje kapitel. Annars bra.

Visar 51-75 av 1103 recensioner
1
2
3
4
...
45