Dataanlys

Brights Learning, i Solna (+1 orter)
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Lär dig dataanalys med Brights!

Brights skräddarsyr utbildningar baserat på kunders specifika behov och har lång erfarenhet av att utbilda inom dataanalys. 

Under programmet lär du dig använda agila metoder som Scrum för att utveckla effektiva datahanteringslösningar. Du lär dig hantera, bearbeta och analysera data med teknologier såsom molnbaserade verktyg, AI och maskininlärning. Du får även kunskap om databashantering, datamodellering och informationsarkitektur, samt praktisk erfarenhet genom projekt och övningar. Du kommer använda Python som centralt programmeringsspråk för att bygga datadrivna lösningar med fokus på hållbar användning av data.

Vi utbildar både medarbetare som har behov av kortare kompetensutveckling samt medarbetare som behöver en större omställning in i ett nytt/närliggande yrke.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Solna

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Distans

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs, men förstudier ingår i de längre programmen.

Upplägg

Vår pedagogiska modell, "The Brights Way", bygger på fyra grundläggande förhållningssätt för effektivt lärande. Vi arbetar kontinuerligt under våra utbildningar med deltagarnas motivation för att skapa en givande utbildningsupplevelse. Vi säkerställer att investerad tid och resurser ger konkreta resultat och förbättringar. Dessutom integrerar vi lärande naturligt i vardagen och arbetslivet för att främja kontinuerlig utveckling.

Vår pedagogiska metodik inkluderar korta föreläsningar kombinerat med praktiska övningar för att maximera inlärningseffektiviteten. Deltagarna får möjlighet att lösa verkliga problem och lära sig genom att experimentera och samarbeta med varandra. Genom att främja ett Growth Mindset och integrera feedback och reflektion i våra utbildningar skapar vi en kultur där lärande och tillväxt är kontinuerlig och självförstärkande.

Hybridutbildning


Utbildningsort är till stor del flexibel då vi erbjuder undervisning på distans. Vi kan både utbilda i de fysiska momenten som krävs på plats hos kunder eller i våra lokaler som finns på 60 orter i Sverige. Exakt upplägg och fördelning av dagar tas fram i dialog med kund när vi skräddarsyr utbildningens innehåll och läromål. 

Kursledare

Vi arbetar med ett stort nätverk av yrkesverksamma experter inom sina områden. Våra lärare är viktiga för att stimulera motivation och lärande i våra utbildningar. Våra metoder ger dem möjlighet att underlätta inlärning och coacha våra deltagare att vara redo för verkligheten och arbete. I ett samarbete presenterar vi alltid läraren för kund, som även har möjlighet att påverka urvalet och profil.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning får deltagare diplom utfärdat av Brights learning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Dataanlys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Brights Learning
Solnavägen 3H
113 63 Solna

Brights - We build skills

Brights startades som ett sätt att effektivt utveckla personers kompetens i en snabbt föränderlig värld. Vi hjälper företag optimera sina resurser genom att förse medarbetarna med nya färdigheter inom eftertraktade områden och teknologier. Sedan 2015 har över 1 000 företag...

Läs mer om Brights Learning och visa alla utbildningar.

Highlights