Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Bestseller

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 14 recensioner.

Berit
(4)
great speaker, nice location - a very inspiring Morning
Marie
(4)
Reinfeldt hade allt och är en av de bästa jag sett föreläsa!
Lukas
(5)
Höjdpunkten på seminariet var Fredrik Reinfeldt, riktigt spännande att höra Fredriks syn på Sverige, omvärlden och vart han tror vi är på väg. Bland det bästa jag lyssnat på live.
Max
(5)
Välorganiserad tillställning och väldigt bra talaren. Fredrik Eklund, Fredrik Reinfeldt och norsk stand up Morten Brandt. Smidigt att ta sig från T-centralen till Älvsjö med pendeltåg.
Erika
(4)
Bra bredd och inspirerande namn på Hjärntillskotts föreläsning. Första föreläsaren Fredrik Eklund hade dock kanske behövt att en mer genomarbetat presentation, i övrigt en väldigt uppskattad förmiddag i Älvsjö! Önskemål till nästa tillfälle är fler kvinnliga föreläsare.
Peter Edelsvärd Markström
(5)
Med två föreläsningar fokuserade på jobbfrågor och en på intressanta världsfrågor uppnåddes en bra balans mellan nytta och nöje. Seminariet var mycket givande.
AK
(4)
Jag tyckte att 2/3 föreläsare var riktigt bra, väl förberedda och inspirerande. Fredrik Eklund var dessvärre en besvikelse och dåligt förberedd inför sitt tal.
Inspirerad
(5)
Morten Brandt och Fredrik Reinfeldt inspirerade mig mest. Båda duktiga talare med viktiga saker att säga.
Johan
(4)
Intressant föreläsning med bra talare Fredrik Eklund, Morten Brandt och Fredrik Reinfeldt. Frågestunden skulle kunnat få vara lite längre.
Dan
(5)
Bra talare, bra information innan samt under eventet.
Mats Karlsson Lindh
(4)
Carina
(5)
Klas
(3)
Anna
(4)
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!