Inga recensioner än

HPE/Aruba Nätverksskola

Arrow ECS, i Stockholm
Längd
3 dagar
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Längd
3 dagar
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

HPE/Aruba Nätverksskola

Denna 3-dagarsutbildning ger dig de grundläggande kunskaperna i Arubas plattform för att ta dig till ett ”mobile-first” nätverk. Utbildningen innehåller de tre kurserna HPE/Aruba Networking Solution, HPE/Aruba Product Training och HPE/Aruba Technical Training.

OBS! Kurserna är ej certifieringsgrundande.

Målgrupp

Kursen riktar sig till både partners och slutkunder.

Kursinnehåll

Dag 1 = HPE/Aruba Networking Solution

Vi går igenom: Nya Möjligheter med HPE & Aruba. Mobilitet, att bygga endast trådlösa nät Hantera uppkopplade enheter på ett säkert sätt med ClearPass . Mobile Engagement – vad är det och nya möjligheter med Beacons & Meridian. Hur effektivisera ditt trådade nätverk samt lösningar för Datacenter med HPE. Innehållet uppdateras löpande i samklang med HPE/Arubas produktlanseringar och nyheter.

Denna dag är inriktad för att utbilda säljare att förstå Nätverkslösningar från HPE/Aruba.

Dag 2 = HPE/Aruba Product Training

Produktgenomgång av Aruba Sortiment: Accesspunkter 200-300 serien, Aruba Controller 7000 serien, Aruba 2530, 2920, 2930, 3810 och 5400 serierna samt HPE FlexFabric switchar. Innehållet uppdateras löpande i samklang med HPE/Arubas produktlanseringar och nyheter.

Denna dag är inriktad för att utbilda säljare att förstå Produkter från HPE/Aruba.

 

Dag 3 = HPE/Aruba Technical Training

Denna dag är inriktad för att utbilda säljare och presale att skapa en grundläggande teknisk förståelse för HPE/Arubas Nätverkslösningar.

Vi går igenom: Övervakning och kontroll med AirWave. Förbättra din säkerhet och få bättre kontroll med ClearPass.

Demo sesioner: Hur du kommer igång med Aruba Instant, Funktioner i Central, Funktioner i Airwave samt demo av ClearPass.

Teknisk genomgång av ArubaOS version 16.02, Genomgång av lösningar för Distribuerade Molnlösningar och Prioritering av Skype i nätverk.

Vi avslutar dagen genom att gå igenom hur du går vidare för att kunna certifiera dig på HPE/Aruba - HPE-ASE & Master ASE samt Arubas Certifieringsutbildningar: ACMP, ACCA och ACCP

Investering

Pris : 15 000 Kr Kursmaterial: Ingår

Arrow ECS

Arrow ECS Education – Utbildar IT-proffs

Vi erbjuder dig professionella IT-utbildningar från världsledande leverantörer som Check Point, Citrix, F5, IBM, Microsoft, NetApp, Veeam och VMware

Söker du avancerade IT-kurser för att bättre kunna hantera ditt företags IT-miljö?

Då har du kommit rätt!

Arrow ECS har genomfört certifierade IT-utbildningar för konsultbolag och slutanvändare sedan 1992. Vi  kan distribution av IT-produkter och tjänster och förstår därmed vilka krav på kunskaper som din verksamhet har. Den tid och budget som du lägger på utbildning ska också ge mätbara resultat i form av effektivitetsökning. Detta kan vi hjälpa dig med.

Arrow ECS Education erbjuder dig:

  • Kurser i virtuella klassrum - tryggt och säkert för dig!
  • Instruktörer som kan pedagogik och som även arbetar som konsulter
  • Öppna schemalagda kurser i vårt kurscenter i Stockholm/Kista
  • Företagsinterna kurser hos er och med anpassat innehåll
  • Varierade leveranssätt: Klassrum, virtuella klassrum och eLearning
  • Certifieringstester via Pearson VUE

På Arrow ECS Education expanderar vi kontinuerligt vår utbildningsportfölj och vi kan i dagsläget erbjuda dig ett omfattande utbildningsprogram av produkt- såväl som generella utbildningar för IT-tekniker/administratörer och utvecklare. Söker du kvalitetskurser inom infrastruktur, virtualisering och nätverk/säkerhet är Arrow ECS ditt självklara val.

Visa alla utbildningar med Arrow ECS

Film

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HPE/Aruba Nätverksskola, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Arrow ECS
Kronborgsgränd 23
164 46 Kista

Arrow ECS Education – Utbildar IT-proffs

Söker du avancerade IT-kurser för att bättre kunna hantera ditt företags IT-miljö? Då har du kommit rätt! Arrow ECS har genomfört certifierade IT-utbildningar för konsultbolag och slutanvändare sedan 1992. Vi  kan distribution av IT-produkter och tjänster och förstår därmed vilka krav...

Läs mer om Arrow ECS och visa alla utbildningar.

Highlights