Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av 6-Sigma Green Belt

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 7 recensioner.

Lenny Tekniker Ifö Ceramics
(4)
Rekommenderas. Pedagogiskt upplagt
Ann-Sofie Norling Processutvecklare ADMIN Konsult & Support
(4)
Jag tycker att kursen har varit mycket pedagogisk och känner att det här är ett material som jag kan använda i praktiken utan att sakna något.
Sara Olander, Advanced Engineering Cleanliness, Volvo CE Eskilstuna
(4)
Kursen har ett bra pedagogiskt upplägg och en bra balans mellan film, text och övningar. Den feedback jag kan ge är att det har smugit sig in en del stavfel i texterna. Men det är inget som påverkar förståelsen. Tack för en bra kurs.
Piotr Usakiewicz, Metodtekniker , Volvo CE
(5)
Jag har utfört Green Belt utbildningen. Utbildningen med E-kurser är bra då man kan utföra kurserna när man har tid och att man kan gå tillbaka i materialet som man vill. Utbildningen är byggt professionellt och pedagogiskt. Lite strul med videofilmerna som hackade sig ibland.
Mithaq Hanno
(5)
Jag har genomfört utbildningen “Green Belt” som innefattar flera trevliga kurser. Utbildningen är väl strukturerad och byggt på ett professionellt och pedagogiskt sätt. En stor fördel med denna utbildning är att den är elektronisk där kan man repetera flera gånger. Mycket bra filmer, texter och animerade karaktärer samt tydliga övningar. Jag rek...
Visa mer
Burak Ocakli
(5)
Jag går kurspaket Greenbelt. Bra och strukturerad utbildning. Burak Ocakli Process Engineer VCE
Rikard Karltorp
(4)
Jag har utfört Green Belt utbildningen. Upplägget med E-kurser är väldigt bra då man kan utföra kurserna när tid finns och att man kan gå tillbaka i materialet som man vill. Kurserna är bra dock så kan tekniken strula ibland. T.ex. med mallar som inte går att ladda ner. Rikard Karltorp Produktionstekniker Volvo CE
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!