Recensioner av AKTIV.se

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 161 recensioner
Skriv en recension
5/5
Rolf Laurelli, STIB
22 maj 2016

Kanonbra, verkligen. Bra och tydlig pedagogik.

5/5
Maria Eriksson, Banverket
22 maj 2016

Tack för en bra utbildning.

5/5
Renata Popadic, Humana Individ och familj
22 maj 2016

Fantastisk utbildning, jag är verkligen tacksam för denna, jag är så glad att jag får ta del av den!!!

5/5
Camilla Lindberg, Bengt Dahlgren Malmö AB
22 maj 2016

Vi har varit mycket nöjda med er utbildning.

4/5
William O'Brien, Katrineholm Kommuns
22 maj 2016

Rakt igenom jättepedagogiska utbildare. Och enkel och snygg hemsida.

5/5
Uno Olsen, Migrationsverket
22 maj 2016

Kurserna är jäkligt bra!

5/5
Andreas Eriksson, IT-Chef, Nora Kommun
22 maj 2016

Vi är otroligt nöjda med utbildningen för Office 2007. Personalen löser nu själva sina problem. Har fungerat utmärkt både som utbildning och hjälpmedel.

4/5
Anders Johansson, Datachef Helsingborg Lasarett
22 maj 2016

Lättanvänd rakt-på-sak-utbildning. En attraktiv utbildningslösning för alla anställda.

5/5
Emil Landén, Lernia
22 maj 2016

Är riktigt nöjd med utbildningen och rekommenderar den starkt till alla som någonsin ska sitta vid en dator i jobbet! Samtliga tillfrågade studenter som testat den här utbildnin...

Visa mer
5/5
Rune Karlsson, Distriktsordförande SPF Dalarna
22 maj 2016

Den professionella och lättsamma pedagogiken väcker intresse och nyfikenhet och gör detta läromedel till marknadens allra bästa.

5/5
Johanna Mattsson, Alfa Kommun & Landsting AB
22 maj 2016

Jag är jättenöjd, bra kurs!

5/5
Carina Watson Herteus, Gymnastikförbundet
22 maj 2016

Vi tycker det har varit ett bra sätt att utbilda oss, svårigheten med webb-utbildning är att det krävs disciplin att avsätta tid för utbildning i sin planering. Samtidigt som de...

Visa mer
5/5
Maja Haglöf, Söderenergi AB
22 maj 2016

Jag är mycket nöjd med utbildningen, den är väldigt omfattande och lättbegriplig.

5/5
A K Valrygg, Länsförsäkringar
22 maj 2016

Jag har bara beröm att lämna avseende upplägg, material, tillgång samt den kontakt jag haft med er. Snabba svar och god hjälp.

5/5
Carine Bouvier-Lundqvist, Stocksund
22 maj 2016

Jättebra! Vida överlägset traditionell utbildning.

5/5
Bengt Jonsson, Enköpings kommun
22 maj 2016

Dessa utbildningar, är det bästa jag har sett.

4/5
Andre Nowakowski, Österåkers Kommun
22 maj 2016

Vi är nöjda! Utbildningen är lättsam och trevlig att använda.

5/5
Dag Wendil, Pensionerad VD
22 maj 2016

Den bästa utbildning jag sett.

5/5
Jan-Olof Persson, ArbetsKraft Syd AB
22 maj 2016

Utbildningen har fungerat väldigt bra!

5/5
Lars Sandén, Dynasafe Karlskoga
22 maj 2016

Väldigt bra och pedagogisk utbildning. Som 50-åring och ointresserad av datorer trodde jag aldrig att jag skulle lära mig Excel, men nu har jag det.

5/5
Maria Ekermann, Mettler-Toledo AB
22 maj 2016

Jag rekommenderar utbildningen. Den är både pedagogisk och lättillgänglig.

4/5
Nina Åkerstedt, Norrköping Vatten och Avfall AB
22 maj 2016

Tack för en väldigt bra och pedagogiskt upplagd utbildning!

5/5
Emelie Eklund, Merode AB
22 maj 2016

Jag är så nöjd! Jättebra upplägg, tydligt och lätt att hänga med.

5/5
Anna Hildingsson, Jönköping
22 maj 2016

Ni är ju helt fantastiska! Tack för snabb leverans och en otroligt bra service!

Visar 126-150 av 161 recensioner
1
...
4
5
6
7