Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Recensioner av AKTIV.se

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 167 recensioner.

Elinor Jälmeborg, Region Jönköpings län
Mycket bra utbildning där jag lärt mig massor även i program jag trodde jag kunde! Korta avsnitt gör att man alltid har tid för lite utbildning.
Malin Söderberg, Etteplan Sweden AB
Utbildningen är pedagogiskt upplagd och du kan repetera hur många gånger som helst. Dessutom så finns det underbar personal bakom som svarar på dina mail. Så uppskattat. Står du i valet mellan Aktiv och en annan firma så välj denna.
Carl Johansson, Caj Controlling | Ekonomistyrning och Redovisning
Jag har arbetat relativt länge i excel, men visste inte vilka funktioner jag gått miste om. Kursen hjälpte mig täcka upp hål i mina excel-kunskaper och lär förenkla mitt arbete framöver. Rekommenderar att sitta med två skärmar så du kan gå igenom övningsuppgifterna samtidigt som du ser utbildningsfilmerna.
Johan Ewaldh, Pågen
Kanonbra upplägg med korta utbildningsfilmer i olika segment av Officepaketet som man hänger med i utan att det blir för långrandigt med massa komplicerade termer. Utbildarna förklarade med glimten i ögat och med stor kunnighet! Avsnitten började och avslutades med ett leende! Lärandet går så mycket enklare om man har ett leende på läpparna!
Ulf Stenfeldt, FM Mattsson Mora Group AB
Jag köpte in utbildningen för mitt team, men fann att även jag som arbetar med Excel dagligen redan i de första avsnitten lärde mig enkla bra tips för att bli effektivare. Jag tycker om upplägget med korta avsnitt som kan intas portionsvis. Tycker också att avsnitten leds på ett lättsamt och pedagogiskt vis.
Ellinor Sjöstedt, Älta
En fantastisk bra och pedagogisk utbildning med inspirerande föreläsare/utbildare!
Wiola Öhlund, Uppsala universitet
Viktor Svensson, Foxway
En mycket tydlig och informativ utbildning. Rekommenderas starkt för alla nivåer av excelanvändning.
Tedd Telleskog, Peab anläggning ab
Detta upplägg med att titta på inspelade filmer, när man vill och hur många gånger man vill och behöver, passade mig perfekt! Lärarna superbra och pedagogiska.
Nina Korpela, Samfundet Folkhälsan
Carina Nilsson, Plikt- och prövningsverket
Bra utbildare som förklarar på ett sätt som är lätt att förstå. Skönt med uppdelade korta avsnitt och att det går att bocka av det som är avklarat. Perfekt med digital utbildning som gör att man kan logga in när man har en stund över i vardagens arbete och att även gå tillbaka och uppdatera sig. Bra utbud av utbildningar.
Genc Mehmeti, Elanders Sverige AB
Kursen var tydlig och lärorik. Att man kunde kolla på klippen om och om igen tills allting fastnar ordentligt var ett stort plus. Utöver utbildningen så har även kontakten med Aktiv.se varit fantastiskt. Rekommenderas starkt :)
Fouad Sammour, UHR (Universitets- och högskolerådet)
Kursen är pedagogisk, tydlig och enkel att följa. Man får även möjlighet att testa själv efter varje kort film. Lärorik utbildning med många smarta tips och tricks!
Annelie Karlén, Ekonomiassistent på Uddevalla Hamnterminal
Jag har bara positivt att säga om kursen. Bra att den är digital och att man kan gå in och lära sig när man själv har tid och kunna bocka av avsnitten, så man har koll på hur långt man har hunnit. Mysiga utbildare som förklarar tydligt och bra hur man ska göra. De fick en till att vilja lära sig mer och se fram mot nya avsnitt och exempel. Jag ...
Visa mer
Catrin Pettersson, Elpanneteknik Sweden AB
Detta upplägg med att titta på inspelade filmer, när man vill och hur många gånger man vill och behöver, passade mig perfekt! Lärarna superbra och pedagogiska. Tack!
Ann-Sofie Granholm, Uddevalla Hamnterminal
Jättebra och pedagogisk utbildning med väldigt sympatiska lärare! Upplägget är strukturerat och fint att man kan markera avsnitt som favorit och att man kan gå tillbaka och titta på alla avsnitt igen. Ett extra plus för övningsmaterialet, då man lär sig bäst genom att själv prova.
William Sam, Controller
Kursen är disponerad på ett pedagogiskt och smart sätt där du först får gå igenom grunder för att sedan växla upp svårighetsgraden till avancerad/expert. Du kan "favoritmarkera" videos samt ladda ner kalkylblad att öva i.Det är tydligt att innehållet tagits fram i samråd med ekonomer och jag blev positivt överraskad över momenten som kursen inkl...
Visa mer
Maria Bengtsson, E.ON
Mycket bra kurs, pedagogisk och tydlig. Det är så praktiskt med en online-kurs.
Bassam faraj. Schenker Åkeriet AB
(5)
Väldigt bra och pedagogiskt kurs. Lätt att förstå för även nybörjare.
Nadja Drott, Performiq AB
Gick kurs i Excel och Outlook för något år sedan! Mycket roligt och engagerande innehåll från AKTIV! 10/10
Camilla Jeppsson, DB Schenker
Pedagogiskt och bra upplagd utbildning. Många positiva kommentarer från medarbetare som gått utbildningen!
Susanne Jansson, Tillväxtverket
(5)
Mycket bra utbildning!
Petra Borg, Lastbilscentralen i Tvåstad AB
Sanna Carlbrand, SAPS Service Management
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!