Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av AKTIV.se

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 155 recensioner.

Fouad Sammour, UHR (Universitets- och högskolerådet)
Kursen är pedagogisk, tydlig och enkel att följa. Man får även möjlighet att testa själv efter varje kort film. Lärorik utbildning med många smarta tips och tricks!
Annelie Karlén, Ekonomiassistent på Uddevalla Hamnterminal
Jag har bara positivt att säga om kursen. Bra att den är digital och att man kan gå in och lära sig när man själv har tid och kunna bocka av avsnitten, så man har koll på hur långt man har hunnit. Mysiga utbildare som förklarar tydligt och bra hur man ska göra. De fick en till att vilja lära sig mer och se fram mot nya avsnitt och exempel. Jag ...
Visa mer
Catrin Pettersson, Elpanneteknik Sweden AB
Detta upplägg med att titta på inspelade filmer, när man vill och hur många gånger man vill och behöver, passade mig perfekt! Lärarna superbra och pedagogiska. Tack!
Ann-Sofie Granholm, Uddevalla Hamnterminal
Jättebra och pedagogisk utbildning med väldigt sympatiska lärare! Upplägget är strukturerat och fint att man kan markera avsnitt som favorit och att man kan gå tillbaka och titta på alla avsnitt igen. Ett extra plus för övningsmaterialet, då man lär sig bäst genom att själv prova.
William Sam, Controller
Kursen är disponerad på ett pedagogiskt och smart sätt där du först får gå igenom grunder för att sedan växla upp svårighetsgraden till avancerad/expert. Du kan "favoritmarkera" videos samt ladda ner kalkylblad att öva i.Det är tydligt att innehållet tagits fram i samråd med ekonomer och jag blev positivt överraskad över momenten som kursen inkl...
Visa mer
Maria Bengtsson, E.ON
Mycket bra kurs, pedagogisk och tydlig. Det är så praktiskt med en online-kurs.
Bassam faraj. Schenker Åkeriet AB
(5)
Väldigt bra och pedagogiskt kurs. Lätt att förstå för även nybörjare.
Nadja Drott, Performiq AB
Gick kurs i Excel och Outlook för något år sedan! Mycket roligt och engagerande innehåll från AKTIV! 10/10
Camilla Jeppsson, DB Schenker
Pedagogiskt och bra upplagd utbildning. Många positiva kommentarer från medarbetare som gått utbildningen!
Susanne Jansson, Tillväxtverket
(5)
Mycket bra utbildning!
Petra Borg, Lastbilscentralen i Tvåstad AB
Jättebra utbildning. Tydliga instruktioner på filmerna.
Sanna Carlbrand, SAPS Service Management
Agneta Thuresson, SEMCON SWEDEN AB
Tack! Det har varit en jättebra utbildning! En otrolig skillnad mot traditionell utbildning på t.ex 1 dag som man sedan ska försöka hålla i minnet. Nu kan man när som helst ta ett avsnitt eller leta upp ett avsnitt när man kört fast. Ett riktigt bra upplägg!
Marcus Ottosson, Hässleholm Miljö AB
Mycket bra utbildning med små korta filmer där det även visades klart och tydligt i praktiken
Monica Haglund, Region Värmland
Superpedagogiska kurser! Mycket bra upplägg och att man kan stoppa när man vill, gå tillbaka när man vill och framförallt slipper man åka 15 mil till Karlstad för att gå en kurs irl i flera dagar och komma hem och inte fått med sig allt ändå.
Harri, Uppala, Karlshamns kommun
Perfekt att kunna studera själv när det passar en själv, jag har lärt mig massor!
Marcus Lundgren, Polismyndigheten
Jobbar med ekonomisk brottslighet på polismyndigheten och skall nu vidare till en annan tjänst som analytiker på Vattenfall. Ansåg mig själv som en strax över medelanvändare på Excel innan kursen. Redan på första avsnitten kunde jag dock inhämta små värdefulla tips. Känner att jag kommer ha stor nytta av utbildningspaketet som jag köpte som pr...
Visa mer
Charlie Karlsson, Retlog AB
En lättillgänglig platsform att lära sig ifrån. Dels var det smidigt att gå igenom hela kursutbudet från de lättaste delarna till de mest komplexa, dels kunde jag komma åt utbildningen var och när det passade mig. Den sista stjärnan hade jag delat ut om jag hade fått än mer djupgående vägledning i Exceldelar så som Pivottabeller (mer ingående),...
Visa mer
Olivia Sobéus, Fastighetsaktiebolaget Caracol
Åsa Lundmark, STADIUM
Tack för en mycket bra online-utbildning och för ett bra och trevligt bemötande! Kan mycket väl tänka mig fler utbildningar hos er!
Maria Wästle, Institutet för Rymdfysik
Jag har varit mycket nöjd med utbildningen och kommer att rekommendera den vidare till andra.
Marcus Karlsson, VOLVO
Tycker konceptet är kanon, att man får 6 månader att titta hur mycket man vill. Bra kvalitè på avsnitten som är pedagogiska och det är lätt att förstå allt. Hade ganska god kunskap innan så tittade mest på den avancerade delen där jag lärde mig en del nya saker. Rekommenderade kursen till några kollegor med lite mindre kunskap som kör den just nu.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!