Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av AffärsConcept

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 7 recensioner.

Peter
(2)
Kursen borde byta namn till "Projektledning för upphandlare". Jag var projektledare och gick kursen då jag trodde att kursen skulle belysa projektledning i upphandling (som är namnet på kursen) och var ganska besviken då den belyste grundläggande saker inom projektledning och knappt någon upphandling alls. Engagerade kursledare i övrigt. Men som...
Visa mer
Malahat Mousavi
(3)
Frida, Simrishamns Kommun
(5)
Dagen var lika välplanerad som dag 1. Ingen stress för att hinna med det sista, utan allt flöt på hela dagen. Linnea var fantastisk som lärare. Lugn, saklig och tydlig. Det fanns mycket tid för frågor och diskussioner. Bra upplägg med en hel del övningsuppgifter.
Frida, Simrishamns Kommun
(5)
Dagen var välplanerad från börjat till slut. Ingen stress för att hinna med det sista, utan allt flöt på hela dagen. Linnea var fantastisk som lärare. Lugn, saklig och tydlig. Det fanns mycket tid för frågor och diskussioner. Bra upplägg då det var mycket teori. Lagom små övningsuppgifter lite då och då.
L
(4)
Utbildningen hade en bra grund och ett bra upplägg för att leda projekt inte bara i upphandlingssammanhang även om det var i denna profession som kursen vände sig. Jag ser det som en bra grund för de som är nya inom yrket. Mallar och verklighetsbaserade exempel följde dagen och gav ett bra komplement till den teori som presenterades.
Camilla
(5)
Bra upplägg med en pedagogisk och väldigt kunnig föreläsare
Mattias Fors
(5)
Mycket bra föreläsare. Var pedagogisk och hade ett lagom flöde genom hela utbildningen. Tydlig och drog bra exempel.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!