Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Kommunikation
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Recensioner av Advantum Kompetens AB

Snittbetyg: 4,6
Skriv en recension
285 Recensioner
Sortera:
Sebastian Tunryd Holstenson, Sysav
12 maj 2022
5,0
Jag skulle bara säga kör! Den har gett mig väldigt mycket. Perfekt att gå inför en ny roll som team eller arbetsledare.
Kursdeltagare
10 maj 2022
5,0
Utmanande, engagerande och rolig utbildning. Jag rekommenderar den starkt till alla som har personalansvar
Kursdeltagare
26 apr 2022
5,0
Jag fick verktyg för att leda mig själv bättre både i vardagen och arbetet. Utnyttja tid bättre genom bättre planering och mer tid för reflektion.
Gunilla Permeus, Riksgälden
25 mar 2022
5,0
En mycket bra kurs, tydlig, lätt att hänga med i, grundläggande, bra exempel, duktig lärare och bra diskussioner.
Christian Bohm, Telenor
25 mar 2022
5,0
En givande och intensiv utbildning för så väl dig som är ny eller erfaren som chef över chefer.
Katarina Ralfsson Expandia Moduler AB
25 mar 2022
5,0
Mycket kompetens kursledare! Lärportalen förberedde mig väl inför kursen och höjde mina förväntingar
Sture Svanljung, Chef
05 dec 2019
5,0
Det jag växte mest av under utbildningen var att jag kände igen mina egna problem i andras berättelser och på så vis fick mer distans till dem och kunde lättare hantera dem när ...
Visa mer
Joel Midemalm, Utvecklingschef
05 dec 2019
4,0
Det var mycket stoff och ett högt tempo men upplägget gjorde att det fungerade. Rolig, intressant, givande, intensiv, bra erfarenhetsutbyte med andra deltagare.
Laila Bruna, Chef
05 dec 2019
5,0
Jättenyttig och utvecklande utbildning. Jag har fått mer självförtroende i min roll som chef!
Morgan Nordin, Teamledare
05 dec 2019
4,0
Bra grund för dig som är intresserad av coachning som ledarsätt. På två dagar får man en bra introduktion till coachning och en flygande start på sin egen karriär som coachande ...
Visa mer
Karolin Engdahl, Enhetschef
05 dec 2019
5,0
En utbildning du inte kommer att ångra att du gick, om du är intresserad av att vara en bra och lyssnande ledare som tar tillvara dina medarbetares inneboende kraft och motivation.
Pia Stark, Stabschef
05 dec 2019
5,0
Kursen är en perfekt kombination av teori och praktiska övningar!
Adrian Ljungqvist, Training & service Coach/Ombordinstruktör
05 dec 2019
4,0
Jag har på bara 2 dagar utvecklats som både lärare och pedagog.
Kristoffer Johansson, Fordonsoperatör
05 dec 2019
5,0
Jättenöjd! Väldigt givande, alla borde få gå den.
Pär Brink, Chef teknikutbildning
05 dec 2019
5,0
Mycket positiv energi, ny inspiration och tid för reflektion. Användbarheten i de nya kunskaperna är direkt applicerbar.
Anneli Skoog, Granskningshandläggare
05 dec 2019
5,0
Det bästa av allt var att vi hade med en presentation som vi fick dra först och sedan ha den som underlag och göra om till dagen efter.
Tove Gioeli, Trainee
05 dec 2019
4,0
Det var två roliga och lärorika dagar som var proffsigt, med rätt blandning av teori och praktik.
Darvish Fattahi, Ekonomi/Kalkyl
05 dec 2019
5,0
En av de absolut bästa kurserna som jag har gått, kan garantera att de flesta är och blir nöjda med.
Johanna Ollevik, Projektledare
05 dec 2019
4,0
En bra utbildning med praktiska tips till den som vill bli mer effektiv.
Christer Sundqvist, Tillstånds- och fastighetsrättslig specialist
05 dec 2019
5,0
Flyttar fokus från att vara offer för omständigheterna till att själv påverka sin situation.
Christina Granath, Systemansvarig
05 dec 2019
5,0
Många tips! Jag har alltid med mig mina verktyg i bakhuvudet.
Johanna Christoffersson, Produktionsledare
05 dec 2019
4,0
Den ger självinsikt och verktyg att använda för ev fortsatt arbete i ledande roll.
Marie Börjesson, Redovisningschef
05 dec 2019
5,0
Särskilt bra var den upplevelsebaserade inlärningen och utbildningen ger en möjlighet att förstå båda andra och sig själv bättre.
Katarina Schagerberg, Testledare
05 dec 2019
5,0
Utbildningen innebär en chans att lära känna sig själv bättre. Är man intresserad av det så är den otroligt värdefull och otroligt roligt också!
Therese Svedjeskog, Teamledare/Projektledare
05 dec 2019
4,0
En bra start när man har blivit Team Leader!