AXELOS® ProPath Project Expert Pack - Expert i projektledning - Incl. PRINCE2, MSP & M_o_R - Incl. alla prov

Längd
Egen takt
Pris
49 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
I din egen takt och tid se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Engelska
Längd
Egen takt
Pris
49 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
I din egen takt och tid se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Engelska
Från 49 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AXELOS® ProPath Project Expert


Incl. alla prov!

AXELOS® ProPath Project Expert har utformats för projektledare som vill få en helhetsbild av sina projekt.

AXELOS® ProPath Project Expert stärker förmågan att leverera konsekventa resultat och hjälper till att maximera fördelar och effektivitet, samtidigt som riskerna hanteras.

AXELOS® ProPath Project Expert - Denna certifiering är inriktad på att hjälpa kandidater att uppnå en holistisk medvetenhet om hur traditionella projekt fungerar, samt konsekventa resultat, optimerad effektivitet och maximerade fördelar. Den tar också upp bästa praxis för riskhantering för projekt av varierande storlek och komplexitet. Den omfattar PRINCE2, Managing Successful Programmes (MSP) och Management of Risk (M_o_R).

Vilka kvalifikationer ingår i ProPath?

ProPath-certifieringsvägen kräver att kandidaterna klarar certifieringsexamen för utövare för ett antal ramverk. Dessa inkluderar:

PRINCE2 - PRojects IN Controlled Environments: är ett ramverk för projektledning enligt bästa praxis. Dess principer, processer och teman erbjuder ett strukturerat men ändå flexibelt tillvägagångssätt som kan tillämpas på projekt av alla storlekar, strukturer och branscher. Under årens lopp har PRINCE2 blivit världens mest populära ramverk för projektledning.

Managing Successful Programmes (MSP) - MSP är ett ramverk för programhantering som bygger på bästa praxis. Det är utformat för att optimera anpassningen mellan program, projekt och organisationsstrategi och samtidigt förbättra företagets smidighet. Dess principer, processer och teman hjälper kandidater att skapa tydliga men ändå flexibla färdplaner för programmets livscykel.

Management of Risk (M_o_R) - I dag är affärsvärlden mer volatil och osäker än någonsin. M_o_R är ett ramverk för riskhantering som hjälper kandidater att identifiera, bedöma och kontrollera risker på alla nivåer, från strategisk planering till daglig verksamhet. Detta bidrar också till att vägleda effektivt beslutsfattande och optimera oddsen för framgång i hela organisationen.

PAKETETS INNEHÅLL

SIX kurser och SIX prov:

 1. PRINCE2® 7:e upplagan Foundation
 2. PRINCE2® 7:e upplagan Practitioner
 3. MSP® 5:e upplagan Foundation
 4. MSP® 5:e upplagan Practitioner
 5. M_o_R® Foundation
 6. M_o_R® Practitioner
 • Varje kurs/del ger dig 4 månader / 120 dagars tillgång till onlinekurserna
 • Giltighet för examenskupongerna: 12 månader

ONLINEKURSENS FORMAT OCH EGENSKAPER

 • Tillgång 24/7 dagar
 • Videolektioner inspelade av ackrediterade lärare
 • Nedladdningsbara PDF-dokument för varje lektion
 • Övningar med omedelbara lösningar
 • All officiell dokumentation och material i e-format
 • Officiella testprov

VEM ÄR DET RIKTAT TILL

AXELOS ProPath Project Expert riktar sig till alla som leder eller arbetar med projekt och som vill utveckla sina projektledarkunskaper och utveckla sina färdigheter för att hantera större, mer komplexa projekt och program samtidigt som de hanterar risker effektivt. AXELOS ProPath Project Expert säkerställer att deltagaren har förmågan att tillämpa sin kunskap och förståelse i en rad olika miljöer.

FÖRUTSÄTTNINGAR

För att uppnå AXELOS ProPath Project Expert-beteckningen måste kandidaten slutföra varje modul inom sin respektive väg. För att få tillgång till Practitioner-examina som ingår i vägen måste kandidaterna dessutom inneha de relaterade Foundation-certifieringarna.

Vad är syftet med AXELOS ProPath?

Enligt AXELOS handlar ProPath om att hjälpa människor att utveckla de färdigheter de behöver för att "leverera meningsfulla organisatoriska förändringar". Den beskriver flera tydliga certifieringsvägar för kandidater och fastställer titlar som omedelbart verifierar en kandidats kvalifikationer inom projektledning, Agile-projektledning och programledning.

Men varför är detta nödvändigt? För att uttrycka det enkelt: även om projekt-, program- och portföljhantering kan verka likartade är de faktiskt ganska olika. De färdigheter, bästa metoder och erfarenheter som gör en kandidat framgångsrik inom ett område kan inte nödvändigtvis överföras till ett annat, vilket är anledningen till att AXELOS har utvecklat individuella ramverk för att fokusera på dem.

Samtidigt återspeglar ProPath också de moderna utmaningar som organisationsförändringar innebär. För att förbli konkurrenskraftiga måste organisationer vara beredda på att utvecklas snabbt och på ett holistiskt sätt. Detta kräver ofta att medarbetarna går utöver sina vanliga roller och ansvarsområden, liksom de gamla silorna inom traditionell projekt- och programledning.

De helt moderna ramverken som ingår i ProPath erbjuder bästa praxis som gör att kandidater och företag kan trivas i den här miljön. Varje ramverk är också tillräckligt populärt för att ha blomstrande praktikergemenskaper som är redo att ge råd och svara på frågor för ambitiösa kandidater.

Genom att följa ProPaths certifieringsschema kan kandidaterna enkelt strukturera sin utbildning. Varje certifiering ger konkreta råd och insikter som kan ge kandidaterna ett ovärderligt helhetsperspektiv på organisationsledning.

Behöver du mer information om de 6 kurser som ingår eller om PRINCE2, MSP och M_o_R? Ta en titt på kurserna på denna plattform, eller besök vår hemsida @ addingvalue

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

I din egen takt och tid

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Engelska

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AXELOS® ProPath Project Expert Pack - Expert i projektledning - Incl. PRINCE2, MSP & M_o_R - Incl. alla prov, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Adding Value Consulting AB
Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering. Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis...

Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Highlights