Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Validering Hjullastare – anläggning

AD Maskin AB
Kort om utbildningen
1 dag
8 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-26 - Gävle
Öppen utbildning
   
Gävle

Kursbeskrivning

Hjullastare anläggning

Validering Hjullastare

Detta är en validering för dig som redan har erfarenhet att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar, plogblad, kranarm, sopvals, med mera på alla typer av arbetsområden. Efter kompetensprovet erhåller du ett utbildningsbevis på att du har kompetens att arbeta med både godshantering och anläggning, och man kan lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”både över och under marknivå”.

Många inom transport- och byggbranschen kommer ofta i kontakt med lastmaskiner på ett eller annat sätt. Det är viktigt att ha rätt utbildning som omfattar de arbetsuppgifter man utför. Det är fråga om godshantering, anläggning eller att man bara använder lastmaskinen med gafflar (som en truck).

En annan viktig anledning att ha rätt kompetensbevis är också att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har du inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer du att stå personligt ansvarig för alla kostnader. Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om du kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.

Målgrupp

För att göra en validering krävs att du redan kan hantera maskinen på ett tryggt och säkert sätt. 

Examen, diplom m.m.

Behöver du skriva ett kompetensprov?

Du som tidigare har kört hjullastare och behöver kompetensbevis eller liknande gör ditt kompetensprov hos oss snabbt och enkelt och till ett mycket bra pris.

AD Maskin AB

AD Maskin AB

AD Maskin – ett familjeföretag

AD Maskin är ett familjeföretag som funnits sedan 2011. Ett ganska nytt företag alltså. Med detta i åtanke försöker vi också var "nya" i vårt sätt att tänka och utbilda. Vi håller oss uppdaterade med det senaste utbildningsmaterialet och med...


Läs mer om AD Maskin AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

AD Maskin AB

Nävergatan 3
80283

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Validering Hjullastare – anläggning från AD Maskin AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Validering Hjullastare – anläggning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar