Grön personlighet

Grön personlighetstyp enligt DiSC-test

Du har en övervägande grön personlighet!

Typiska personlighetsdrag:

Vänlig och tjänstvillig, en riktig lagspelare. Gör ett noggrant jobb även om jag ibland kan uppfattas som lite väl omständlig. Är tålmodig, lojal och en god lyssnare men också lättsårad och lättstressad. Jag behöver tid och förberedelse eftersom jag är lite försiktig och trygghetssökande, ogillar förändring.

Vad är ditt livsmotto?

En sak i taget!

Vad går du igång på?

Trygghet och säkerhet, behöver tid för att anpassa mig till förändringar. Jag söker långvariga relationer och stabilitet i tillvaron. Goda, meningsfulla samtal över en kopp te.

Vad frustrerar dig allra mest?

Konflikter skyr jag som pesten! Gillar inte heller snabba förändringar eller otydliga instruktioner. Otrygga arbetsförhållanden, situationer som kräver snabba beslut eller hetsiga personer som försöker bestämma över mitt huvud.

Hur vill du bli bemött?

Med tålamod, låt mig få god tid när jag talar eller utför en arbetsuppgift, jag vill alltid få avsluta det jag påbörjat. Med valmöjligheter, lyssna på mina tankar och försök inte pressa fram resultat eller dominera mig. Var alltid lojal och låt mig känna att miljön jag vistas i är stabil och trygg, så blir jag mitt bästa jag.

Jobbar ofta:

Inom vården, polisen, utbildningsbranschen, HR och personalfrågor, ekonomi.

Vill du lära dig mer?

Hitta en kurs i DiSC-analys

Senast uppdaterad: 08 feb 2019

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!