utbildning.se plus

Välkommen till vår nya tjänst

Söker du utbildning till ditt företag? I vår utbildningsportal kan du enkelt navigera bland en rad utbildningar, seminarier och föreläsningar. Vi gör det enkelt att köpa utbildning genom en snabb och smidig köpprocess – dessutom till rabatterat pris!

Smidiga köp av utbildning

Rabatterade priser på utbildning

Vi hjälper dig med offertförfrågningar


Vill du veta mer?

Nu släpper vi en ny tjänst, utbildning.se plus - för dig som enkelt vill boka utbildningar för ditt företag.


utbildning.se plus är en ny tjänst från oss på utbildning.se. Här kan du logga in och boka utbildningar för dig och dina anställda på ett och samma ställe. Vi har ett stort utbud av kvalificerade utbildningsleverantörer att välja bland och om du ändå inte skulle finna det du letar efter, står vår supportavdelning redo att assistera dig med offertförfrågningar och att hitta rätt utbildning för dina behov.

För att ytterligare förenkla processen tar vi hand om administrationen och fakturahanteringen. Med vår portal får du en kontaktpunkt för alla utbildningsleverantörer och en enhetlig process för alla utbildningsköp.

Att logga in på utbildning.se plus är helt kostnadsfritt. Låter detta intressesant så berättar vi gärna mer och ger dig åtkomst till utbildning.se plus.

Senast uppdaterad: 27 sep 2023

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨