Välkommen till utbildning.se premium

Söker du utbildning till ditt företag? I vår utbildningsportal kan du enkelt navigera bland en rad utbildningar, seminarier och föreläsningar.

utbildning.se Premium

Går du eller dina kollegor i tankar om att gå en utbildning? Gör som många andra företag och boka kompetensutveckling till rabatterade priser i Sveriges största portal för kompetensutveckling.

Smidiga köp av utbildning

Rabatterade priser på utbildning

Vi hjälper dig med offertförfrågningar


Vill du veta mer?

utbildning.se premium – för dig som enkelt vill boka utbildningar för ditt företag. Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig skapa ett inlogg.


utbildning.se premium är en ny tjänst från oss på utbildning.se. Här kan du logga in och boka utbildningar för dig och dina anställda på ett och samma ställe. Vi har ett stort utbud av kvalificerade utbildningsleverantörer att välja bland och om du ändå inte skulle finna det du letar efter, står vår supportavdelning redo att assistera dig med offertförfrågningar och att hitta rätt utbildning för dina behov.

För att ytterligare förenkla processen tar vi hand om administrationen och fakturahanteringen. Med vår portal får du en kontaktpunkt för alla utbildningsleverantörer och en enhetlig process för alla utbildningsköp.

Att logga in på utbildning.se premium är helt kostnadsfritt. Låter detta intressesant så berättar vi gärna mer och ger dig åtkomst till utbildning.se premium.


Annonser