Sätt fart på karriären med Xpectum

xpectum_grupp En certifiering garanterar att du har praktiska kunskaper och är uppdaterad. En kompetenshöjning av det här slaget är ett utmärkt sätt att kvalitetssäkra din kunskapsnivå och ett viktigt konkurrensmedel på arbetsmarknaden. Xpectums samarbetspartner IREV med stöd av FAR SRS borgar för en hög kvalitet med en examination som kopplas till näringslivets krav.

Satsa på ett certifieringsprogram i ekonomi!

Xpectums certifieringsprogram är:

- Certifierad Redovisningsassistent
- Certifierad Redovisningsekonom
- Certifierade IREV-ekonom

Utbildningstrappa

Genom Xpectums upplägg av certifieringskurser kan du även uppgradera din kunskap och nå olika certifieringsnivåer. I och med att du uppgraderar dig får du även rabatt på nästa kurs i trappan.

Certifierad Redovisningsassistent
Du kommer att lära dig förstå och hantera löpande bokföring samt att upprätta enklare bokslut. Dessutom kommer du att kunna hantera ett företags årsredovisning och kunna förstå och tolka nyckeltal.
» Till utbildningens sida

Certifierad Redovisningsekonom
Denna kurs ger dig en förståelse för ett företags totala redovisning. Utifrån gällande lagstiftning lär du dig löpande bokföring, sammanställning av balans- och resultaträkningar samt andra delar som rör företagets årsredovisning. Du får även en introduktion till ekonomisystem, intern redovisning, företagsbeskattning, associationsrätt och räkenskapsanalys.
» Till utbildningens sida

Certifierad IREV-ekonom
I samarbete med IREV presenterar Xpectum en professionell utbildning som ger dig de kunskaper som behövs för att behärska den löpande bokföringen till analys, kostnads- och prissättningsfrågor. Du lär dig om de ekonomiska strömningarna i ett företag och hur du kan effektivisera den ekonomiska styrningen. Du kommer efter utbildningen att kunna ta ansvar för många av företagets ekonomiska styrfrågor. Denna distansutbildning är en heltäckande ekonomiutbildning som efter avklarad certifiering ger goda möjligheter till utvecklade arbetsuppgifter.
» Till utbildningens sida

Mer information
För mer information om Xpectum eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.


Läs mer om Xpectum AB

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Xpectum AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.